單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
問得出點答都死,答有又仆街,答無又唔信
性冷感都係其一
計劃下年年頭,今個月交埋學費無咁多閒錢,仲要幫屋企買過啲新傢俬,唔拍拖真係多左好多錢洗,之前太focus落囡囡到,而家諗返實在太蠢
叫雞都有得組隊架咩
唔會死,搵個接受到嘅人,當然要做好單身一世嘅準備
正 其實我覺得去一樓一係好事 每次去親都見到啲人由一樓行上去十四樓 再行返落一樓重重覆覆 好健康呀 感覺好似 爬樓梯馬拉松
都係500 一個月一次 安慰下自己都好
多個人多look9姐,唔係介意啊
賽後報告姐
上上下下嘅運動幾健康啊
計劃左嘅野唔可以隨便改變希望到時仲有咁正嘅囡囡
全港洗樓馬拉松 gogo
重口味得濟,要儲下經驗值先
大把介紹
無人黎駁鳩我?定係駁唔到要學叻哥扮睇唔到、唔知道
同道德掛鉤 無得解
你會唔會同人討論 肚餓應否食飯/無錢應否返工
我搵唔到理由唔叫雞 快靚正
但同無好感嘅人搞總係有個唔舒服嘅感覺
哩個感覺我相信係本能嚟
至於support嘅理由 係用邏輯嚟Override感覺
其實返工都係 無人想返工
但返工無得揀(除咗創業)而叫雞有
返工對應做雞,叫雞對應請人,搞清楚先
同埋都真係有人鐘意返工,不過依個off topic就唔講咁多
如果講感覺行先,每個人感覺都唔好,咁如果有人叫雞會興奮、強姦會興奮,係咪又可以用依個理由嚟justify 佢地個行為?I don’t think so
咁你係單身叫雞定係偷食?
準備叫,分左手幾個月
你有錢我話知你屌過林鄭定葉瘤
有錢當然做乜都得,不過唔係今日討論範圍內
通常一樣嘢被視為禁忌 都係因為嗰樣嘢會損害到其他人嘅利益
性愛喺華人社會係只限於愛人之間嘅行為
當多咗人選擇叫雞 就會少咗人溝仔/女(亦可以imply為拍拖=陪伴+性)
咁你會話 仲有陪伴喎
陪伴喺2X歲嗰時唔係咩稀缺品 朋友、家人、寵物 都可以做到
咁少咗人溝仔溝女 就會少咗家庭 少咗人生小朋友
而家庭哩樣嘢可以帶嚟好多好處(work together to achieve better life->more productive)

如果撇除道德我會咁認為
promote性交易會令人們組織家庭嘅意欲下降
利申9up
冇問題
啲女唔俾人叫雞
係因為有得叫雞會減少咗佢哋對男人嘅控制權
不能同意更多明明冇影響任何人 有乜嘢好反對
接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞