單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
fuck boy沒樣睇
有心瞞一世唔難
除非同佢好熟既人肯向你篤灰
但成日諗住呢d野, 都幾難有安全感
總之小心同good luck
真係無樣睇
有男朋友就唔可以出去玩既咩?
好呀,我同你差唔多,用哩個心態單身咗三年,同時讀埋個master,宜家就畢業
花時間心機喺自己、屋企人同埋錫自己嘅朋友身上仲好
冇問題
你未來老實同另一半交待咪得囉
屌閪真係咁重要咩?飛機杯都得啦
叫得一次就有第二次嫁喇
技巧留返同未來女朋友練咪得lor
btw你個朋友on9嫁?自己出軌怪落條仔度
第時老婆單身果時原來做過雞
接唔接受到?
總之,兩樣都收皮啦
朋友s 同埋連登都好多post講性事不合怒而出軌,一開始聽到覺得好撚on9,之後諗下諗下,男仔好似都有啲責任
無話睇唔起,唔prefer得唔得啊
咁好褶果啲又唔識講嘢好難做fkboys嘅
不過如果佢話自己A0青頭但原來有去叫雞
咁就真係防唔到嘢
接受到
樓主價值觀唔算特別,我覺得無咩問題
有錢人船P直落唔係叫雞,
平有平玩,貴有貴玩姐。
澳門d桑拿幾多錢落樓你都未知啦
話人廢,笑而不語
點解咁多人負皮?
雖然我都唔接受同過好多人性行為
但之前好似真係有研究係話
A曾經有好多性伴侶 但就因為明白有危險性
所以次次都會做足安全措施 最後冇事
B就拍幾次拖咁 但因為次次都信任對方
就以為冇性病 或者對方自己都唔知有
所以未必次次安全 最後就瀨晒嘢
個研究話其實好多人都係B
邊忽嫌?
上連登真係好易被洗腦
其實我自己接受到唔屌,可能甩青時間太遲,不過都驚將來女朋友會嫌棄,所以都係練定先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞