單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
唔講大話姐,我當然都承受高太誠實帶黎嘅後果,不過我都係要堅持
咪撚係到誤導人啦
咪撚將你個人想法就放唒D囡
真係有公司可以當水果盤計公數,
幾撚多醫生 律師鐘意去叫雞
知唔知點解你覺得唔多人叫雞?
係因為有叫雞個班男人無同你開心share
廢事比你無謂人知道左搞串個party以後無得玩囉
你知撚西個社會點run
叫雞係一種嗜好唔撚係技能黎架
你都唔會周圍同人講我好鐘意打機架
好撚型咩
解釋下乜撚野叫唔用會生銹
邊份臨床報告話要靠叫雞黎保住碌鳩
哦,依段我鳩up,就算真係會生鏽都好,都可以打飛機去阻止,所以係完全唔關事,令你誤會唔好意思,我單純忍唔住同絲打吹兩咀
一樣低賤,有咩好爭?
無得捐血,有過性交易唔可以捐
你可以唔使錢都得架,遇到唔要你錢既女
唔係check到有病先唔捐得咩
仲諗住捐之前三個月唔做,佢幫你check完無事就捐得
全港比你累死
用錢換時間囉,唔係窮到叫雞嘅錢都無,係有其他更加重要嘅野要做姐,話唔定一陣忍唔住下星期都去左了
咁大獲...咁要考慮下先了
巴打心態幾好,如果係只要肉體既話
不過真係有鐘意既女仔就會覺得配唔起對方
係架,除非佢係初戀處女,唔係都一定做曬正常人會做嘅野,對我黎講只有有做同無做,無分次數,做雞嘅絲同正常拍拖做愛嘅絲,係我眼中無分別,唯一問題係唔可以捐血依下
係咪真架,返去搵下資料先,以為無病就捐得
你到時同個護士講咪知囉
啲護士話我聽有好多人瞞住都捐架,但係你講左出黎就無得捐,你睇下個捐血表,有寫問既
死雞蟲
即係自己驗完無問題,可以唔同佢講有不安全性行為就得
唔知你
諗清諗楚先啦咁唯有
明明啲fuckboy仲污糟,但可以捐血呃囡囡屌閪
果然性交易應該合法化保障性工作行業買賣雙方
接受輸血既時候就要簽紙,話會自行承擔風險。
有咩風險,都係接受血個病人要承受
定係講緊要承受有機會因為捐血而插捐血果碌野而被傳染性病嘅風險
哦,睇錯左,原來係咁,咁都幾sad
一邊話叫雞唔見得光
一邊講到叫雞好平常
矛盾到
你唔好問我啦,你去問d女
你係咪on9?
雖然離左題,而且都唔關我事...不過都提提你,唔見得光同平常唔係對立,兩者可以共存架喎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞