單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
啱啊要主動d先有可能
係好高質,而且價錢都係千幾~二千左右HKD有交易
E個E個世代資訊咁流通方便,要搵個無玩過杯無叫過雞既A0青頭毒撚分分鐘仲難
青頭毒撚都有性需要架
依家啲女仔好主動㗎
意思係如果覺得對方ok都要比回應人嘅
有啲女仔都會覺得男仔怕怕醜醜咁幾可愛㗎
啱嘅就真係要主動啲 免得比人追走咗
有d 女人心態係好奇怪, 如果你話以前同過好多條女拍拖上床, 晚晚落club 撩女玩ons, 收埋幾個sp, 可能仲覺得你好勁好有本事, 反而知你俾錢買service, 就會好鄙視你......
我都係好理性咁去答你
你唔洗起哂鋼問我係咪好高質
事實上十條女有九條都覺得叫雞核突過出軌/有sp
起碼你係用你自身既條件去吸引到女女獻身俾你
會叫雞既人俾d女既印象,就係毒撚呀地盤佬呢d
個社會係咁run,你屌我都冇用
希望下個男朋友同我一樣係重視兼會花心思喺哩方面但係識人同埋拍拖初期都好難知道對方係唔係咁嘅人,又冇得直接問喎

尋日去玩具店,見到個男仔勁有心機問個staff關於支提升敏感度嘅gel, 然後講講吓話係買俾女朋友嘅,又問埋會唔會有副作用呀等等
好charm呀
地盤佬,廚房佬
個個需求量唔同嘅 我身邊冇人係真.A0好難評價
不過真係有啲朋友話女朋友搞佢佢都唔搞 覺得太快
之後仲散埋好耐唔拍拖我都好好奇

如果真係要搵A0青頭我諗睇下對方幾多歲啦
3x 4x歲果啲佢講完都唔好即刻信到十足呀
exactly
幾時有屌你?你個人咁敏感,唔啱聽就話人起曬鋼,明明就係你離題,如果你係反方咪講下原因。點解你會咁認為,大家拎出嚟討論,咩論據都無一句就人生攻擊,你就好有道理好理性?我又無否認自己低質,單純係想睇下咁講嘅人有幾高質,當然我都明唔一定要高質先可以批評人,唔應承咪算,做乜話人起鋼?仲有毒撚地盤佬得罪你?用職業去定性人格,睇唔到你幾有道理而家又唔係講叫雞比人嘅印象係點,講緊同單身叫雞比,偷食係咪應該更可惡呀 睇清楚先啦 其次如果你想討論叫雞究竟係咪代表你所謂嘅無免費嘅本錢,另外開個post我同你慢慢討論
青頭先會覺得唔重要(個人睇法) 其實唔洗怕羞,兩個人嘅事,玩得開心就得,以前去親日本都會行玩具店,同時都見到好多情侶,根本就係一件好正常有益身心嘅事
唔叫先有問題
掉番轉講,點樣只靠毒撚同地盤佬(最多計埋咸濕伯父)養起成個黃業,要幾無知先講得出呢句

俾埋洗樓片你睇啦,傻鳩

https://youtu.be/F3vh_nmF90E
唔知講乜好
女人全是雞,不意外
睇封面差啲唔想實行計劃,睇完段片想提早實行計劃
日本妹
完全係2回事黎架喎
屌 真係笑撚左
講到叫雞係為左你下條女著想咁
叫個雞都咁多藉口婆婆媽媽咁
雞蟲就係雞蟲
唔會因為你做過資料搜集就變得比較高尚
同偷食比等於食一舊屎同食兩舊屎既分別
我覺得你自己心入邊都驚畀人鄙視
所以上黎懺悔定先
自己睇返我之前講咩,懶得逐個駁
睇左 見到你好撚多藉口同歪理
你一定未拍過拖
只要揾個做雞嘅女朋友就無問題啦
咁你駁啦嘛歪理就,又講唔出邊到錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞