單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
出軌?
佢識得返屋企,何必做偵探?
玩到唔識、唔想、唔再返屋企,那就不足惜了!
我們都只活一次,為自己,也鼓勵對方為佢自己。
古語有云:合則來,不合則去
曾經愛過,夠喎。
行(音:巷)啲講丫:是質不是量
唔同時候有唔同需要,佢食咗第一啖飯,就要佢從此放棄粥粉麵?
White lies
點叫鬼揞眼?揞住左同你張合照定點
如果你assume雞比阿叔阿伯屌過(which我係同意)咁我都assume同你男朋友偷食嘅女仔唔係乜野良家婦女,唔會剩係同佢男朋友做過。心理上我係同意雞比較污糟,但肉體上我認為雞係比玩開嘅港女乾淨,好簡單,玩開嘅港女遇到大隻仔、洋腸、飲大兩杯etc... 究竟有無用套?我唔認為雞會為左少少錢去risk自己身體,賺埋都唔夠醫藥費。其次,精神上我相信大多人都同意叫雞食唔會幫人奶,做雞含應該都用套,但口爆、毒龍、屎忽應該都唔會比,而出軌嘅男女背住深愛自己嘅另一半對第三者含吹奶啜做撚曬,依個都係我寧願選做過雞嘅絲都唔會選出過軌嘅絲嘅原因,正如太宰治所講,和兩三個男人睡過的女人是非常污穢不潔的,但和千個男人睡過的女人卻比處女還要純潔。我認為出軌嘅人係為情欲,做左啲道德不符嘅事(傷害另一半),但做雞叫雞就純粹係為左啲客觀因素,錢、鍛鍊技巧、發洩壓力等,重點係無背叛其他人
就算有都好過係屌比雞蟲屌過既雞
你問10個女人10個都會咁答你
唔需要打咁大篇野回我

雖然兩者都係分手無誤
如果你接受到女朋友偷食返屋企就無問題,價值觀唔同,正如我自己係接受到做過雞嘅人做女朋友先會主張單身叫雞無問題,我只要求佢同我一齊之後全心全意對我,我都會用返對等嘅努力去回報佢嘅愛,但偷食唔同,偷食係為情欲,我點知如果有180大隻靚巴approach,佢究竟忍唔忍得住,畢竟有前科
我無比人笠過帽你唔洗咁大反應
唔見得會搵到好過我既質素
好過我亦一定不會甘做第三者
邏輯觀無傷害無問題
社會觀除非你說服到大部分人都接受
如果唔係就繼續單身
可以話係華人文化問題 但唔係咩值得推嘅風氣
文化無靠邏輯討論可以改變嘅空間
Btw醫護提提巴戴左都有機會中
點解個post會上到熱門
點解唔需要?又唔係嗌交,你唔認同嘅咪拎出你嘅論據去論證你嘅觀點,真理愈辯愈明。無嘅,咪偷偷地留個負皮,繼續自己呃自己,反正都慣左同藍絲佢地吵,吵到一半佢地都係咁講,總之就唔啱,總之我就睇唔到、唔知道、唔關我事、我覺得唔係咁etc但無任何野支持自己嘅觀點
講機率,我覺得有帶嘅風險會遠低過無帶
唔記得用不推文,仆街
Sor 9
唉,癡兒...
If you love someone, set them free
If they come back, they are yours
If they don't, they never were
咁當然 屌過驢仔hi未
其實真係無好大反應,單純無聊搵人傾下計
屎,我完全忘記
如果我性癖係屌動物,我依然會覺得比起出軌嘅驢,做雞嘅驢更可愛,亦會單身屌驢
有兩個情況

第一係條女知你叫過雞
咁你答乜都死

第二係唔知
咁你話冇叫過佢都唔知

咁梗係打死都話冇啦
預咗自己唔會有女朋友 結婚 生仔
叫雞係我發洩情緒同寄託自身情感喺性愛上
聽落係咪好撚可憐好可悲
The answer is in the question.
其實樓主唔洗咁驚將來

你第時同隻雞結婚咪唔會有以上既問題
因為叫雞證明你冇免費野既本錢
姐係證明你低質

如果佢中咗嘢傳到去我度先講
而又係永世醫唔好 好難斷果啲性病 我隨時會抑鬱自殺
所以連fkboys都唔會揀

偷食仲衰d 傷害另一半
不過偷食衰d,唔等於要大家都接受單身叫雞
應該話唔等於價值觀唔同嘅人接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞