單身叫雞有無問題?

393 回覆
48 Like 175 Dislike
在古代這句話的意思是,我們可以笑話窮人,但是不能笑話娼妓,畢竟娼妓是靠自己努力在生活。顯然,這裏的窮人,指的是那些不思進取,因懶惰而造成的貧窮的人。

在古人眼中,娼妓雖然也放不到枱面上來講,但好歹她們也為改變生活,而做出了自己的努力,雖然這種方式十分的不體面。

唔係眨低嚟喎
我可以好肯定咁話比你聼大部分女仔會介意
同埋會因為咁而出軌既女唔要都罷啦 中意條撚定你個人啊
有,問題係你可以選擇同佢分手,搵過肯做嘅女朋友,你同對一齊得即係你接受左佢唔肯做嘅事實,所以唔應該因為咁而背叛佢,更加唔應該迫佢,當初我同我女朋友一齊左差唔多5年都無做過,當然你話你得到佢同意你可以去叫就另計
其實女仔都介意自己做雞,佢地唔想俾人知

我同7日囡囡拍過拖,我覺得佢地多數都係咁
...咁可能同啲女仔覺得打飛機都係出緊軌一樣掛...
依啲無得解,就好似就算我依到舌戰群雄贏撚曬,條女接受唔到就係接受唔到,無得怨
針冇兩頭利嘅 只係知道自己要啲咩就要識要放棄啲咩
食得咸魚抵得渴 鐘意食辣嘅人食到個嘴腫哂都係鐘意食
我就不了 寧願唔食辣嘢保護自己
原來係咁,誤會左添
學到野了唔該師兄,咁我而家非常同意依句
你覺得無問題咪無問題lo

呢啲野根本無既定答案
只係每個人既接受程度唔同
大家明白返咪得
我覺得樓主想法冇問題, 唔通冇女嘅話打死成世飛機咩, 每個人都有需求, 你用手同杯可以滿足你成世?

好多人話如果你係女仔你會唔會接受到自己條仔叫過雞, 咁我不如問返你, 你係男仔, 你會唔會接受到自己條女個閪畀人屌過好多次?

如果女方自己都唔係守身如玉, 憑乜嘢要求男方要守身如玉?

你接受唔到嘅話唔同佢一齊咪得囉, 呢個行為上冇絕對嘅對錯, 明買明賣, 雙方你情我願嘅性行為, 其實錯喺邊?
真褶同唔識講嘢係根本唔會有人要
仲點做得到fuck boy
插個馬桶
咁無辦法了,總不能為左一個可能唔存在嘅人去影響自己,我覺得做人最緊要係問心無愧,假設真係咁唔好彩有囡囡睇上我,我絕對會同佢坦白,絲打放心
形容得好貼切
係呀 咪話做唔到fkboys
不過放心除非你把口衰到成日開口”𥄫”著脷
唔會冇人要 但唔會係有女送上門 點都要郁少少
除非你好靚仔/有錢
其實都係
btw我真心覺得單身叫雞無問題,但個原因好簡單
因為已經面對緊太撚多問題,根本唔得閒care E樣
猶其無諗住再拍拖既話, 就算叫到有病都係自己事姐,關其他人咩事,其他人又有咩資格說三道四

同埋我上面特登無講, 其實我都叫過,仲要係特登飛日本叫雞破處
因為發生過太多慘事,對好多野都無哂特別期望,就諗住唔差在再折墮D

太主觀性喇…唔排除有啲人真係好實際又現實地,抱住提升技巧+滿足生理需要嘅目的去嫖妓
況且,重視而且享受性嘅人如果知道另一半有咁嘅諗法,想練好啲等對面可以好好享受,其實會幾欣賞同感動

無錯前戲係重要,但係姿勢花款嘅多樣性, 速度、力度、持久度嘅控制都同樣重要
而好多時av入面嘅嘢都係誇張咗,亦未必係啲女仔想要嘅嘢,實戰練習可能會貼地啲
聽講日本果啲好高汁
知己
都係既 講到尾其實自己開心又唔會後悔就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞