[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
正名係private 333
比較平淡清聲
唔會聽到攰嗰種
印象中仲平過某公廁
喔你夠膽質疑bonefire
等俾人杯啦
邊度可以買到方皓玟嘅歌?qobuz英國網唔俾用香港信用卡買 (平時用開vpn轉美國買,但係方皓玟啲歌美國買唔到)

想問各位紅色圈住個位點甩出黎?。我甩到左甩唔到右
話說有冇啲咩圈同xelento差唔多level又抵玩呢,玩咗一排有啲厭,有啲身痕添
想問下其實有無鋪頭有trade in做
想放hiby r6 pro 同對acoustune向上升級
你當自己無訂過,忘記佢,時間會過得快好多
因為ect 做代理 所以有一班打手
都係,ECT好落本賣廣告

兩年前,我啱啱入坑,一聽綠仙女就返唔到轉頭(鍾情女聲,綠仙俾到我)
再講多少少,一黎果陣無依家咁多選擇,二黎綠仙因為易入口,引左好多新手。

第一代公廁
嗰時334已經完勝佢 只係普通新手好難對fitear有認識 但ect就周圍賣廣告 請打手 吹隻野
而且個人認為仙女隻色好7 又唔好戴
熱潮一過,周街都二手
其實隻野係第一感覺好聽 好似試聽個下好正 但返到去唔耐聽 所以好快有2手
shure有出新嘢,無人跟啫,今年vgp2020又拎金獎
琴日last一日八折喎
隻野好耐啦 舊式靜電黎要拎多部dac/amp 先用到
支那貨永不錄用
綠仙高音上得好盡,低頻又唔會太少,聽開 acg 毒毒應該幾啱。綠仙呢個名確係改得幾好,加上個樣又幾特別,試一陣就好易中毒(伏) 因為訊息量超多,聽耐d耳仔好易攰,而且三尖八角唔係人人戴得舒服。
聽開acg 多數會買fitear多過綠仙 加上多數acg歌手同聲優都係用fitear
聽開嗰隊polkadot stingray主音雫都係Fitear
80%日本歌手都係fitear嫁啦 其他咪just ear同 canal works
我覺得佢有得整紅藍導管(唔知有冇叫錯)果度好正,但係個面板就得淨色太雞
都係佢特色,一睇就個firearms
Fitear
有d想入zx500+ m7 個package, 想問下walkman依家有得係機到直接create playlist 未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞