[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
男聲air系列 或者335會好d
依家咁平都想收部zx300玩下
男女聲都要嘅話點算唔好答我買曬佢pls
其實fitear 大部分既model都係女聲向 只係air系統同335 男聲聽落正常d

男女聲唔洗買哂啦 titan一隻幫到你 但要完全發揮隻野會比z1r更難搞
各位巴打
小弟之前就用開sp1000bk既
但因為太重拎出街太唔方便就賣左
近日見 ak出左部sa700好吸引
又見到sp1000m 有套優惠set先賣 15k 有埋耳機同線咁好吸引
兩部機就咁睇規格又唔好大分別
定係依口價會有更好選擇呢

Ps 賣完機就一路用緊 ak70mkii 同 Layla cm 其實都叫退燒
可以試吓64嗰幾隻,N8我覺得好啱雜食,再加多條銀線
請問有冇一千元耳機推介?尋日買咗部Sony NW-A105,行緊旺角星際想買耳機...
新果隻咩咩70 pro
罪大A105 有無人試左
即係咩牌子?
Nx7 pro 大陸野 唔記得咩牌子
嘩 正啊
明清倉
ckr100換線可以換邊款
原廠個條都幾好
64嘅話錯過了black Friday 7折
等下次吧~~~

我訂左a18 都想試多次N8
上次得iphone 推試唔真
上次75折真係好抵
第一隻cm係唔係最好登頂?有冇D平價選擇
Cm 真係寧願比多d錢 買隻自己鍾意 因為無咩機會放到2手
登唔登頂就睇你個人取向
有啲人鐘意換耳機,或者唔同耳機聽唔同類型嘅歌
咁咪冇咁啱整cm (除非有米)
以前嘅頂峰可能會變未來嘅山腰甚至山腳

最好你set 個 max budget
由平開始試
講真越近頂嘅cp 值越低
咁你試完咪諗吓你會唔會俾多d為左好聲dd

我都覺得23千入門cm 先唔抵玩
講聲通常同價位uni fit 會好啲
玩一陣就身痕想換
23千大陸cm 我又唔會幫襯
買咗張sd card搞掂晒, 仲有樣嘢想請教
想問佢跟機D google app係咪冇得delete, 反正都唔會用
對上一次用android已經係4.0 , 宜家介面果D都幾靚仔
Sorry幫你唔到,我用緊黑磚
有冇巴打更新咗小黑磚?有冇伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞