[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
新手想入坑
Sony A105 呢個價位其實抵唔抵?
我見支援唔少app又有wifi藍牙 好似幾方便
但係冇咩開箱評測
係咪入左坑嘅基本上唔會買?
n3bp
ier m7

ie800s
我買咗 但係因為40周年先買 除咗買返黎個人聽過下 平時做裝置藝術
個價唔上唔落
Budget 2000 主要聽粵語流行曲 人聲
有咩推介
連埋個盒唔見 係我戇狗狗
仲未升條線架屌 棄坑好似快啲
新手留名

用緊Campfire Polaris

貪方便 用iphone聽歌

想問換條 3.5mm 轉插分別大唔大?
原本我諗住賣左佢棄坑 點知賣唔出
最後仲換左條007 同黑磚
而家可能係次機會
新手
想問下Fender Nine 1 SE掂唔掂?
背熟代理地址先
你試吓先,如果啱你心水咪買,我見有耳機店連埋新出條ae1i都係做緊22XX。(非打手)

差不多價位嘅圈有ie80s(偏重bass),ie40pro(少少mon)、Rai Solo... 試多少少唔同風格嘅耳機再揀啱自己聲底先最緊要
一係sony原廠套 唔係就得支那寶清水膠套
之前去日本行過e earphone同bic cam都冇套賣

係咪個ipad火牛太高W數部機受唔到
我自己用返普通5v1a牛差就算
我見SP1000二手價仲平過SP1000M RG
咁到底買SP1000好定1000M RG好
唔好買ak
又係ak hater
我從來無憎任何品牌 只要佢做到好聲或者啱聲 價錢又合理 我理q佢邊個品牌都會買

另外過萬買2手 倒不如試埋paw 6000 或者 Cowon PL 除非好鍾意ak聲
而家既話買SP2000啦
邊到590 我係e earphone買 6000 幾yen
想問下tta檔用乜轉檔 部zx300播唔到
Sp1000 二手價幾多
乜SP2000又出新色咩
上Sony個官網睇渣
上一上e earphone musashino LABEL果個仲靚
但仲貴過買iPhone果個 都係裸跑算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞