[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
why not both
無錢
其實我用緊r6 pro 其實係咪可以唔換住
ZX300 + android 你覺得比6K值既咪換囉
其實應該係如果唔介意r6 pro個底燥同干擾問題可以照用住先 而且R6 pro係大力過zx500 但相對控制力無zx300咁穩陣
comply幫 airpod 出咗隻專用耳膠 試過未?
真係衝咗 純粹唔想用磚果重size同冇player係手
有冇人哩幾日行開有見到有mon貼/case賣?
干擾問題有時有啲燥
雖然有時會支支聲 但都算可接受
上網睇spec zx507推力無r6pro咁好
聽日trytry m9先
睇下aaw同jomo,入門價錢三四千到
我之前係星加坡做野整左隻aaw axh cm
聲音ok 啦,可能無大牌子咁突出。但三四千有隻cm算幾低
onkyo cm都好平,可以一試
a8000 個外型無咩吸引力
無final hi end product feel
咁你隻機用黎聽聲 又唔係睇樣 而且如果佢做返以前d high end 設計就唔係收你一皮半 而係收你3皮野啦
Erlkönig個外型夠哂hi end
巴打有冇興趣買返隻返黎po個開箱文
Sp1000 加amp 推Layla 認不得了,同埋原來Sony 個remote control 到sp1000
*認真不得了
屌我又係
但退燒目標係VE elysium 唔捨得買
咪玩啦 ve13得個呃錢可換面版
整體都係一大舊嘢咁
有cm版先考慮吓
都係
以前隻lab ii真係有一半賣設計
1000mrg 唔知得唔得,得就即刻
咁我仲on9
唔計我之前放左既野
剩係計手上有既音響野
已經有差唔多10皮
平時飯都唔係好捨得食
Ve13 好聲就係因為個外殼
邊有可能出cm
海皇星條線壞左諗住去買條線係咪就咁配返CM 0.78插針既線係咪就岩插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞