[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好似無巴打提cowon咁嘅 喺美森衝左P2
聲好聽 eq多野玩 但力水差dd
有冇巴打有買shanling m6?
認真一問 如果拎隻 just ear 插落台擴到 會唔會推壞 好鬼驚又心思思想插
fender thirteen 6 同 ten 5

有冇巴打試過or 聽感分享?
大家有冇諗住一齊買ZX300 ?

百老匯做緊$2890
HSBC買滿$6000 有6+2%(google pay) 回
如果一齊夾,比返8%大家
就可以 $2890 - $231 (8%) = $2659

三個人就夾到(好似係)
好過淘寶買ZX300A 16GB $1980 RMB
你試下咪知 不過要low gain

我隊過落索六萬開low gain都無事
想問下邊度有lightning to wm port?
索六萬推力低到
我個部 low 都好似有2-3W
high 有成6W
見just ear 好似最多可承受得100mW 好驚下
我呢家部機剩係夠膽拎黎插 fourte 同HD800s
Ue 唔係冇線換?
有啊,其實有幾間大廠都有出,只不過要訂。同埋試線要用adaptor,可能會影響到個聲
小弟想買藍芽耳機俾自己做聖誕禮物,請問有冇邊隻cp值較高既推介??我手機係用android, budget $1000樓下有咩好選擇,唔該哂
大家點睇 nx7 pro 見d人近排力推 ?
Nx7 之前見fb D人係咁講
買番黎用左一段時間 仲突登拎條1960s黎夾
又feel唔到佢 可以屌打萬元耳機
不過幾百蚊 係抵既
有冇$1000樓下抵玩既介紹吓
D人推Nx 7 pro $899 7單元 可以試吓ge 我都有d想入
有冇咩牌子推介
之前特價心動
見到冇線換不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞