[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
啱啱fender 新出嗰條,你去試下啱啱心水
唔該曬巴打 但人在外國冇得試
如果想有得usb出埋電腦有冇咩其他選擇?
1000內以我所知就得audirect beam嗰隻
咁快玩厭咗隻111?
我一直懷疑條友香討d友係到引戰 無啦啦講咩你講就係 而且已經有巴打講過佢自己都係盲狙
兩部一齊試過 但唔會買zx500

黑磚音場同細節都比zx500好但淡味d 不過zx500分析力比上代好 同埋比zx300更接近黑磚 而且有d封面圖zx500 show到反而黑磚show唔到

我覺得zx500聲係唔差但最大問題個mon太細打字有d辛苦同埋開住wifi再聽24/96 以上既歌d電去得都算快
[科技盲]想問會唔會邊款SD Card唔Support部ZX507? 見試過有人話張SD Card讀唔到歌。
佢係咪冇開一個叫music嘅folder黎裝歌呀
Sony機用SD card一定要開個folder “music”,如果唔係會detect唔到
唔係首首有hi res
竟然係咁
仲洗咪點格式化張SD card先用?
唔洗,直接開個MUSIC既folder轉曬入去就會detect到
MQA應該係綠燈
隻耳機好高調下😂
咁Fw10000 好似一萬有找
尼隻真心Jeng
想問下各位ching ak70 mkii同sr15 有咩分別 剩係聽過sr15覺得幾啱心水 但係見有台仔話ak70ii好過sr15
fw10000條原裝線有冇4.4版
ak70ii vs zx300 vs sr15 母親的抉擇
不過隻耳機本身好大食
有 但代理唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞