[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Sp2000最大缺點係電量真係好唔夠 除時一程飛機都未必得
近幾代旗艦都4隻色 我諗之後會再補多部
N8
請問brise audio 線夾fitear aya邊條會推介?我比較鐘意人聲出啲同有啲bass, 而家仲用緊原裝嗰條007 夾黑磚4.4

唔該哂
Ath-Ck2000ti
想問下有無dream duet或者其他crystal cable用家覺得條線摸落手有種黐立立嘅感覺?只係用咗兩個月,無用過啲咩抹過

同Y位上啲較頸位個熱縮通已經啜死咗上下都郁唔到...
foobar2000裝tta plugin 轉
你咁快又壞 你點玩嫁
我一買個時熱縮通已經好難郁
要拎返比買個到幫你寄去整 熊仔的話會快d 不過fitear佢放假放到1月頭先返工
買多隻334咪即時有得聽囉
我一個月前已經要用力先郁到,而家直頭郁唔到,問緊let go點做好

另外線身你有無好啜手嘅感覺?我唔識講算唔算係黐手,但就一定唔係完全滑手嘅感覺 我摸alo 啲線係無呢種感覺
其實rai penta 掂唔掂
試過好似有小小名過其實
有 好諗係佢隻膠既問題 同埋佢d色真係麻麻 好心佢用返以前舊線隻透明膠 或者siltech隻料好過
佢聲稱話係medical grade plastic...所以可能係咁,好似膠手套

希望手感唔好但耐用啦
好似尼龍面個隻皮既線多數比佢更耐用 姐係pw1960 同creator個隻
其實一開始係咁
我啱啱到手一聽嗰陣播metal 都比佢轟到嚇親
依家有D嫌佢清過頭
仲諗住入條double duet,但係黐立立又唔想要
Silver 4又無錢買
Ching有冇銀或鍍銀推介
Let’s go叫full packing比佢地睇睇,今日無帶packing無得搞
等係試咗我先搞
真心 直上silver 4 唔會後悔
a12t day 32
我都想,不過太貴,一係用住條N8原裝直到儲夠錢先換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞