[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想知
Ect 網店或者直接上佢到
ect online store
冇晒貨
個人覺得n6ii好啲
尋日睇仲有
可能我地開始講起之後就賣曬
有對Audiofly AF1120 連bluetooth cable 唔用想放
保養到2020Oct30. 有意請tg我。謝謝
https://t.me/rogeem
想問下Dx220 / fiio m11 pro 邊部好D 聽開女聲
定係直上黑磚/sp1000m好
師兄有冇啲空間感強 2000樓下推薦
有無重bass 動態強既耳機介紹
筆直一萬左右 or under 一萬
感謝
個耳機最近開始左邊細聲右邊正常
係咪無辦法去整
1K budget嘅話有咩選擇

用緊水月雨kpe
恭喜ching慳返幾皮嘢
呢個坑跳落去就出唔返黎
呢對真心係唔錯
之前黑五訂左隻UE 18+pro 啱啱到手嗰陣真係難聽到想講粗口 又粗又濛 勁平面 於是日煲夜煲 高頻通透了 低頻結實了 音場開了 立體感有了 但中低頻硬係特別出 女聲變男聲咁濟

諗緊係咪線問題 因為我揀左條米六長嘅線 條線本身又幼 長度應該會幾大影響?
依家求其搵左條八絞2.5線 即刻好聽返哂唔知關線事定2.5mm事呢
始終平衡推力較大,可能原本你3.5推唔郁,所以爭好遠,同未開聲又會爭啲

N8 day 27
我隻UE Live 11月尾拎返去refit,到依家都仲未有消息 聲底滿意但係feel黑磚個3.5唔太夠力推,我都諗緊換唔換平衡線好
我部kann cube嚟 3.5都唔會太弱掛
我試嗰陣都係3.5 啲聲都好正常
Empire ears 31 days
可能refit要排期拆單元 再排期整殼裝單元 要兩倍時間
我由掃耳到拎貨兩個禮拜 好撚快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞