[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
要幾有愛先會買齊
唔係買齊 佢地係放之前個部買新
係咪同上次1000黑咁又玩限量呀?
各位Ching,請問$2000左右budget 有咩推介?想要低中高都夠,平衡d果種
啱啱買咗隻final audio b3
我自己覺得好好
係 全日本應該分得60部 應該得好少貨
Thx 巴打 研究緊 ,仲有冇其他選擇?
B3 唔算平均 中高向黎 平衡的話 唔介意個樣同要日本訂 可以試artio rk01 或者sony Ex800st
啱啱壞咗隻orion ck
本身好鍾意 停埋產
好鍾意啲聲
本身用緊orion ck
試過日系 Artio CRV1 其實幾好, 高中低都有, 質素中上, 不過係個單元插頭怪怪地, 用 3.5 插頭, 又無行貨, 唔係入左. 另外, 仲有 EPH-200 都唔錯, 人聲樂器好平均.
咁兩隻都係中高音機 再升級應該去試333
佢地有係香港搵人做代理 但最後無成事
因為我自己麻麻地啲低音太勁啲耳機
試咗campfire隻io 外型好靚
但一比較落就差好遠咁
產品線太少, 做代理無咩肉食 ?

btw, 其實我係試左 CRM1, 上個月試果時 CRV1 仲未出
唔知點解 不過佢地個半永久保養應該有人會卻步唔做
我都係,太勁低音,會聽到想嘔
前幾日上信和9F(唔開名) 問佢budget 2000有咩推薦,老細話水月雨kxxs同blessing 巴打們有冇試過?我試過唔錯 ,比我本身隻ie40 好好多
Btw邊隻係333
Fitear 333
呢隻係cm耳機嚟?
好似好貴咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞