[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(90)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
巴打係咪熊仔打手
睇嚟買條silver4可以用曬落我啲耳機
最近仲衝咗隻listening
我自己有一條silver 4 special edition咁佢真係好聲 而且fitear線都無咩好選擇 就算dream duet都好但無fitear頭

Listening 我都有
Silver 4係好正,如果有budget我覺得係唔錯既選擇
淨係條線都貴過我套裝
佢配落圈鐵我覺得幾好,收一收低頻,音場闊好多,舒服好多

你listening 用咩線
其實我諗隻listening 先係最需要換線
雖然我應該要等番三四個月先到手
咪扮啦 你早排先訂咗隻N8
捱緊穀種
alo gold16, double duet同oslo都有用
諗緊會唔會買多條silver 4 定 emotion
Silver 4成13000蚊
耳機線過6000我都唔捨得買
近排收左隻絕版64 audio U6 ADEL,各位師兄有無靚線推介? Source:M11
budget?
3000內
呢排試咗final B series, 真係史上戴得最舒服,又好推過e5000,聲都算係對得住個價,想入對做日常用
而家仲有冇鋪頭做改cm?
其實值唔值得搏? 係咪改完啲聲有機會會差左?
想入對A series 但無錢
A8000應該唔會試啦,z1r快樂使用中,一陣試咗覺得正啲就仆街
Z1r 係日本好似仲多好評過z1r 但好化好難推
??我睇唔明
Sor 打錯 a8000 比z1r好似多好評

我可能諗fw10000 tz700或者a8000 其中一隻
邊有咁多錢,等對z1r有問題先再諗買邊隻,z1r唯一不滿係有啲重同唔舒服
Fender ten 3有無乜dap推介
2000-3000筆直
本身想屌部二手zx300 依家仲可以聽埋spotify
Z1R要俾夠推力先發揮到佢既威力
1萬幾呢個range C/P值最高既耳機之一
無論係聲/造功方面
黑磚勉勉強強
但金磚夾個味係ok 但推唔哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞