有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

仲要因為係公眾地方 乜都唔做得 佢會嬲嬲地咁睥住我
但返到佢屋企個陣就黎料

想要男朋友

咪係 齋講無得做好空虛

隔住電話同佢傾
但自己又濕哂,無得要
都好慘

我地連男朋友都無 無得要

我都覺得自己好好彩
有個咁好嘅男朋友
不過其實好嘅男朋友係點

好閃 一槍槍打落單身毒撚度

祝各位好快有另一半,長長久久
同條女兩個唔會點傾
但係同佢成日出街攬住我無啦啦係我耳邊淫叫
搭電梯又拉開我褲鏈伸隻手搞我條巨龍
出街先咁主動 同我係屋企又唔會咁
真係引死我

想要男朋友

咪係 齋講無得做好空虛

我呢啲分左手既都搵緊
諗返起之前有得大食既日子就空虛

+1
好想有男朋友同我日日做

之前個個話日日做好攰 我心諗冇所謂啦人人體力唔同 間唔中扑下都好呀 最多咪自己diy
仆街點知分左手 扑都冇得扑

一鳩樣
日日話攰,有無諗過我感受

你地幾耐做一次先

一星期一次
仲要話好攰唔想射,要忍住
屌我等咁耐,就係要精啊!
本身同自己fd都會講 但男友撩我個時反而會避開唔講 好怕醜

我都係
通常埋牙個時先
同條女兩個唔會點傾
真係引死我

我都好鐘意係街到咁係男朋友耳邊到淫叫
仲有時候係火車地鐵扮唔小心hi到大jj
係車到個陣有時停低吹水就用腳hi下大jj
之後就

同超熟嘅朋友先會講,男朋友就隨時隨地講
今日朝早講完,我成日做野個腦一放鬆就回味緊同佢啪啪啪

我呢啲分左手既都搵緊
諗返起之前有得大食既日子就空虛

+1
好想有男朋友同我日日做

之前個個話日日做好攰 我心諗冇所謂啦人人體力唔同 間唔中扑下都好呀 最多咪自己diy

一鳩樣

你地幾耐做一次先

一星期一次

咁都真係幾唔爽 一星期得一次仲要唔出

唔射嘅話我會唔開心
同條女兩個唔會點傾
真係引死我

之後就

佢仲成日係排隊嗰陣用個屎忽頂我JJ

+1
好想有男朋友同我日日做

一鳩樣

你地幾耐做一次先

一星期一次

唔射嘅話我會唔開心

我會勁sad 無得吞
正係可以FF

好妒忌絲打你有得日日同你男朋友做

其實都無日日做,因為無得日日見
但好想日日見呀,每次一見到我就情不自禁想撳低佢
同條女兩個唔會點傾
真係引死我

之後就

佢仲成日係排隊嗰陣用個屎忽頂我JJ

搭電梯我企高一級,我都會用patpat係大jj到磨下

屌唔好再講!
好妒忌呀!

屌唔好再講!
好妒忌呀!

好掛住佢

我都係
通常埋牙個時先

我係個啲講就兇狠既人
佢有時係街會掃我大肶 吹我耳仔個啲 我都會死忍

一鳩樣

你地幾耐做一次先

一星期一次

唔射嘅話我會唔開心

我會勁sad 無得吞

忍住唔射唔係仲辛苦咩 雖然射左會好攰係真

話唔想咁攰喎
仲話點解搞左咁耐我都一直咁濕
都唔夠喉!

屌唔好再講!
好妒忌呀!

好掛住佢

返工見唔到?
絲打真係有情趣
好想識個咁既女朋友

屌唔好再講!
好妒忌呀!

好掛住佢

返工見唔到?

係呀
星期四先有得見
絲打真係有情趣
好想識個咁既女朋友

之前好驚我咁淫會嚇親男朋友

你地幾耐做一次先

一星期一次

唔射嘅話我會唔開心

我會勁sad 無得吞

忍住唔射唔係仲辛苦咩 雖然射左會好攰係真

話唔想咁攰喎
仲話點解搞左咁耐我都一直咁濕
都唔夠喉!

濕咪好,唔通乾嘅好咩

屌唔好再講!
好妒忌呀!

好掛住佢

返工見唔到?

係呀
星期四先有得見

星期四記得要做多啲補返數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞