有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

著個啲黑色針織衫最顯眼
之前成日著黎引ex
領口大既仲成日烏低下身

我想着緊身針織啊 不過有小小肚腩
同埋一着實好多人望

個陣眼中只有男朋友 都無理其他人
我都有肚腩不過著衫會巧妙遮一遮咁樣

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

好中意著長裙 ex就會係搭扶手電梯時伸手揸pat

搭電梯會擰轉面向我,佢企上一層,我會由背掃落佢patpat再輕輕拍/掐

著個啲黑色針織衫最顯眼
之前成日著黎引ex
領口大既仲成日烏低下身

同埋一着實好多人望

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

或者日系個啲高腰A字裙都得 簡簡單單襯返波鞋
凸顯線條又遮到肚腩 重點係顯長腿

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用
話説有啲好感嗰個係乖仔嚟可以點
見佢咁斯文咁乖唔想污染佢
好想大庭廣眾引到佢面都紅哂
俾佢知乖女樣唔代表係乖女

絲打個樣有幾乖
可能佢內裡都淫

我都唔明點解其他人咁講 齊陰戴眼鏡細粒啩
不過好多人話可愛就真 雖然我唔覺

咁重話咩自己7

咪係 細細粒先好啪呀

抱起嚟屌 冇人屌啊

實搵到既 不過唔好比佢咁快知你大食

扮下乖乖女先
乖->嗲->大食
我嗲起嚟可以好嗲 貓仔咁 之前個曖昧對象好受

同埋一着實好多人望

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

同埋一着實好多人望

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

搭電梯會擰轉面向我,佢企上一層,我會由背掃落佢patpat再輕輕拍/掐

佢個次係我耳邊講點解你patpat咁圓咁大我真係即刻面紅+濕
個晚就翻雲覆雨左

琴日想睇下啲女性向
但太溫柔我反而唔中意
睇av都係刺激啲激烈啲個種正啲

要啪啪聲 起哂白汁

呢啲好正
絲打講個個女性向係咪睇蜜桃堂個個av site

係啊 想睇下有無靚仔男優

我琴日朝早起身見到有post推 禁入去諗住diy下 睇左一半就放棄左
都係激烈既先正

我直接飛去戲肉 都係無癮

前戲勁長

好似slow motion咁樣

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

歐美?咁你要睇pumpkin 啦屌 佢玩abc 系列,港女至愛

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

佢個次係我耳邊講點解你patpat咁圓咁大我真係即刻面紅+濕
個晚就翻雲覆雨左

我都有咁講過類似,佢話:咁你鍾唔鍾意呀?

同埋一着實好多人望

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

A字裙姐係邊d?

絲打個樣有幾乖
可能佢內裡都淫

我都唔明點解其他人咁講 齊陰戴眼鏡細粒啩
不過好多人話可愛就真 雖然我唔覺

咁重話咩自己7

咪係 細細粒先好啪呀

抱起嚟屌 冇人屌啊

實搵到既 不過唔好比佢咁快知你大食

扮下乖乖女先
乖->嗲->大食
我嗲起嚟可以好嗲 貓仔咁 之前個曖昧對象好受

可唔可以教下我點嗲

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

歐美?咁你要睇pumpkin 啦屌 佢玩abc 系列,港女至愛

佢個種好暴露
我鐘意咩都連身裙
或者背心+窄身裙

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

個晚就翻雲覆雨左

我係谷紅左塊面同佢講 我點知喎
跟住佢好似想食左我咁

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

極推介skater skirt
高腰加少少散開 啱啱好遮到大脾最粗嗰到
又可以引人望條腿

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

佢個種好暴露
我鐘意咩都連身裙
或者背心+窄身裙

Lkf好多 我最鍾意望依類 ,因為我pat pat控,佢地咁著會顯到咁大個pat 好想推埋拉高就插

我都成日著緊身針織
肚仔就著高腰裙遮下

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

個晚就翻雲覆雨左

好好摸

好想各位教我襯下衫
我成日著得好普通

長裙

個晚就翻雲覆雨左

我係谷紅左塊面同佢講 我點知喎
跟住佢好似想食左我咁

緊身摟屌裙+黑絲

我通常都係日系穿搭
A字裙真係好實用

你地應該細過我
我鐘意歐美

佢個種好暴露
我鐘意咩都連身裙
或者背心+窄身裙

同埋佢墮奶

成日戴nu bra
好心佢就唔好學鬼妹咁
好多鬼妹咁著,搞到30歲都無就墮到落肚臍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞