有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

好酸 好軟 唔係個個男仔鍾意 我覺得幾正 覺得佢好好服侍

想試下 聽到佢嗌真係好大成功感
含都含得落力啲

要快口d 射完5-10秒內最敏感,黃金時暗

有機會我會追黎含

好少囡囡會鐘意含,買少見少

好中意喎
我係中意但含既時候都會怕怕醜醜咁
跟住我ex會碌大對眼係高處望住我含
我怕醜叫佢唔好望佢會同我講我就係想睇你面紅哂咁含
跟住我會更落力更濕

好羨慕佢

事後佢仲問我 做乜野要尷尬姐
又再逗下我 爭少少要佢即刻黎第三次

仲未試過同人玩追魂蕭
好想試下搞到佢嗌出黎

含都含得落力啲

有機會我會追黎含

好中意喎
跟住我會更落力更濕

碌大對眼真係
我都想咁樣含人地 最好有埋身高差 含完抱起我嚟屌 細粒好處就係好易有身高差

屌s男呀

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

一時時 但我偏s 有時都好想訓低比人服侍

我唔算s 純粹好鍾意矇眼玩女上 試過綁埋佢對手 睇住佢好想攬住我屌 但又要乖乖地訓係度
瘋狂係佢耳邊嗌

男人呼吸聲先好j 有無同好

我!!!!
放假屋企無人播av勁大聲,聽到呼吸聲好似俾人插緊咁

仲未試過同人玩追魂蕭
好想試下搞到佢嗌出黎

含都含得落力啲

有機會我會追黎含

好中意喎
跟住我會更落力更濕

碌大對眼真係
我都想咁樣含人地 最好有埋身高差 含完抱起我嚟屌 細粒好處就係好易有身高差

點樣先識到依啲女仔

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

我唔算s 純粹好鍾意矇眼玩女上 試過綁埋佢對手 睇住佢好想攬住我屌 但又要乖乖地訓係度
瘋狂係佢耳邊嗌

我!!!!

都估撚到有人會j 呼吸聲

含都含得落力啲

有機會我會追黎含

好中意喎
跟住我會更落力更濕

碌大對眼真係

我未試過比人抱起
163 啲對像最多都係高我10cm左右
但佢會舉到我對腳好高 跟住好用力好快咁抽插
哇諗起都頂唔順

我都唔信啦屌 但搵另一半應該唔洗咁深入 佢未必知

真係淫都唔好比人知

無錯
絕對唔可以俾人知
身邊啲朋友都唔知我係咁

我得一個識左十幾年既知 手膠呢個就完全冇人知

絲打鐘唔鐘意中出
我好鐘意但啲ex好驚

我好鍾意 但因為我身體唔好 ex唔準我食藥
所以都係玩過幾次

好鐘意啲精係下面流出黎
之後用手指撩返入去唔俾佢流出黎

我會係咁玩啲精 之後同佢講 你睇下你啲仔仔流哂出黎喇
通常之後都可以食多鑊

個ex有食藥 但都唔比中出
同埋佢食藥係因為tune陰瘡 唔係for扑野

真係淫都唔好比人知

無錯
絕對唔可以俾人知
身邊啲朋友都唔知我係咁

絲打鐘唔鐘意中出
我好鐘意但啲ex好驚

所以都係玩過幾次

好鐘意啲精係下面流出黎

通常之後都可以食多鑊

我會話點解可以咁多架
流哂出黎太嘥啦

屌s男呀

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

大大聲抖氣 同埋死忍爛忍 最後忍唔住嗌嗯呀~嗰啲

食快餐會覺得自己好污糟
淨係想同鍾意既人扑
唉!!!!

Cam/voice/text sex

咁咪仲餓

勉強靠diy捱下先
留返比下個男朋友開大餐

+1
keep好副偈俾下個男朋友

之前果個 拍左2年 佢冷感 半年都冇一次
好錫佢 不過最後都比人帽左
咁就分開左4個月
依家覺得浪費左啲年輕力壯咁

性冷感真係唔得
身邊有朋友拍左5年無得搞,條女性冷感

痴撚線
條女用紅毛泥封左咖?!

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

我!!!!

我都勁鍾意!!
啲粗喘 真係聽到都出哂水

好痴線

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

每次聽到都覺得俾人中出左
好滿足

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

好滿足

要食藥

食快餐會覺得自己好污糟
淨係想同鍾意既人扑
唉!!!!

Cam/voice/text sex

咁咪仲餓

勉強靠diy捱下先
留返比下個男朋友開大餐

+1

咁就分開左4個月

性冷感真係唔得

痴撚線
條女用紅毛泥封左咖?!

次次了佢都比佢turn down
後尾都冇癮lu

含都含得落力啲

有機會我會追黎含

好中意喎
跟住我會更落力更濕

碌大對眼真係

我未試過比人抱起
163 啲對像最多都係高我10cm左右
但佢會舉到我對腳好高 跟住好用力好快咁抽插
哇諗起都頂唔順

唔會太高又有腳玩 ok啊
我成日凝住冇人抱得起我

無錯
絕對唔可以俾人知
身邊啲朋友都唔知我係咁

絲打鐘唔鐘意中出
我好鐘意但啲ex好驚

所以都係玩過幾次

好鐘意啲精係下面流出黎

通常之後都可以食多鑊

個ex有食藥 但都唔比中出
同埋佢食藥係因為tune陰瘡 唔係for扑野

反正都食左 唔內射埋咁曬

佢話危險

想比人s?

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

好滿足

好想瘋狂聽 將來男朋友精盡人亡都似

咁咪仲餓

勉強靠diy捱下先
留返比下個男朋友開大餐

+1

咁就分開左4個月

性冷感真係唔得

痴撚線
條女用紅毛泥封左咖?!

好癲 係咪未開發過咋

條女唔係處黎
我frd話扯到行哂,條女連用手都唔肯
痴撚線,有j都唔玩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞