有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
耐左唔會講

有乜方法可以撩翻佢講?
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得

對我黎講好吸引

我以前果個都會口爆 仲會含係口 逼我錫佢,已經覺得腥 好濃味

腥+濃最正,吞幾多都得
係種享受

間唔屎傾下係情趣黎既
係到都要講一句 我好愛我女朋友
你睇到既
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得

對我黎講好吸引

我以前果個都會口爆 仲會含係口 逼我錫佢,已經覺得腥 好濃味

腥+濃最正,吞幾多都得
係種享受

好想試下佢吞 會覺得好正 覺佢係屬於我 有征服感
試過一任ex
成日會係街 係我耳邊呻淫 話佢好想要
引我扯其
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得

對我黎講好吸引

腥+濃最正,吞幾多都得
係種享受

俾人含係種享受
射幾多都得

奶西都好爽 , 但我唔敢主動要求另一半做 , 佢有時會堅持格硬黎我會暗爽

奶西真係好爽 但好怕醜 成日一路奶一路問我鍾意點奶多啲 係咁吊人癮勁衰

另一半咩都唔玩 又唔啪 我懷疑係我問題定佢問題

咁真係個個女仔既性需求都唔同既 我識有男仔唔鍾意同條女扑野添啦

我日日都想扑 好想另一半好似你地咁樣 會引我,但偏偏佢連含都唔鍾意,次次交功課。又成日刨皮

咁刨皮又真係
不過肯交功課都叫有落力想滿足你呀 只係佢本身對扑野真係冇興趣姐
你有冇問過佢係覺得扑野唔舒服定係覺得好唔自在

佢應該覺得舒服,只不過好討論去服侍我掛,同埋性慾好低,唔似我成日想要,佢就從來無主動過,我懷疑係自己問題 佢隻豬比左我,應該係佢新手掛,但都唔會咁架麻

奶西真係好爽 但好怕醜 成日一路奶一路問我鍾意點奶多啲 係咁吊人癮勁衰

咁真係個個女仔既性需求都唔同既 我識有男仔唔鍾意同條女扑野添啦

我日日都想扑 好想另一半好似你地咁樣 會引我,但偏偏佢連含都唔鍾意,次次交功課。又成日刨皮

咁刨皮又真係
不過肯交功課都叫有落力想滿足你呀 只係佢本身對扑野真係冇興趣姐

佢應該覺得舒服,只不過好討厭去服侍我掛,同埋性慾好低,唔似我成日想要,佢就從來無主動過,我懷疑係自己問題 佢隻豬比左我,應該係佢新手掛,但都唔會咁架麻
同男友成日講
試過頂唔順係野外幫佢含 口爆埋
佢玩開樂器啲手指特別靈活 一撩我就河水氾濫
同男友成日講

絲打可唔可以去j手post到share男朋友隻手
同男友成日講

我手筋好顯現。你地最興咁樣j

咁刨皮又真係

佢應該覺得舒服,只不過好討論去服侍我掛,同埋性慾好低,唔似我成日想要,佢就從來無主動過,我懷疑係自己問題 佢隻豬比左我,應該係佢新手掛,但都唔會咁架麻

正常開發完應該會好想要 不過人人唔同 性慾低呢啲真係冇得講
唯有硬食啦 我都明個種感覺 唉加油

唉,我地半個月無攪,我已經無慾無求,我唔想好似逼佢咁,次次含一陣就好攰呀 唔含啦,我幫佢奶又推開我,我用手佢又唔比,自問我都幫過幾條女潮吹,佢又咩都唔比我掂,都唔知佢想點,我依家已經唔想再掂佢 好唔開心
同男友成日講

手筋好j呀

點解會覺得好j
同男友成日講

手筋好j呀

我手指好長 唔知d女岩唔岩呢type呢

咁刨皮又真係

正常開發完應該會好想要 不過人人唔同 性慾低呢啲真係冇得講
唯有硬食啦 我都明個種感覺 唉加油

唉,我地半個月無攪,我已經無慾無求,我唔想好似逼佢咁,次次含一陣就好攰呀 唔含啦,我幫佢奶又推開我,我用手佢又唔比,自問我都幫過幾條女潮吹,佢又咩都唔比我掂,都唔知佢想點,我依家已經唔想再掂佢 好唔開心

雖然拍拖唔係一定要扑野 但佢完全係抗拒喎
係咪平日相處出左問題

相處好正常 又無咩嘈,係少見面,一星期1-2次
同男友成日講

手筋好j呀

點解會覺得好j

我條仔啲手筋超勁 成日玩佢啲手筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞