有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

我試過教佢點含 點樣唔好刨皮,佢仲鬧返我轉頭 我當下好嬲 之後已經唔想再掂佢 依家我唔會再攪,我教佢一兩句 佢就屌鳩我,又話我煩我多要求 ,大佬你下下刨皮好撚痛 龜頭損左好耐好返易發炎架麻 唉

港女格 , 佢根本唔鐘意含撚

係,唉 好煩 我唔係要自己舒服 有時我幫佢 佢都唔比我掂 大佬 咁點撚樣呀

有性先可以維繫感情 佢都唔享受 你有無試過令到佢高潮?

有試過 但少 但佢都唔享受 照計試完一次會好想要 佢唔係

佢性冷感? 咁好慘,無得搞

玩下玩具 震蛋個啲 我係上網無意中發現diy 震蛋 呢啲 覺得性係好舒服 然後愈來愈淫 要自己識享受先得

我買左個震蛋 玩過一次佢就唔比我玩,我屌

依路一直傾緊

Private

開心share

會唔會腥胸相引男友

會呀,腳就多d
我幫佢電話個lock screen轉做我對腳

好正,女友冇胸

I know that feel bro
痴撚線post

你入得黎都要痴下先好走

最多教到個性冷感既女朋友學識含撚 會講下淫野 但點教法都係性冷感 所以散左我只係入黎睇下痴線婆
通常一開始都會好怕醜
但其實係淫到自己都覺得醜怪
以前同個ex出街會橋住佢係咁比波餅佢食
坐佢對面就突登放對波上枱引佢
佢feel到就會同我講 係咪想就地正法啊你
跟住就成日係街hi下波邊
有一次搭扶手電梯佢企我後面就不斷用引了我
問我點解你個patpat咁大咁圓
搞到我濕哂就返屋企黎料

上面講到比人奶
我都唔抗拒 d另一半都有要求過想奶
但真係有啲怕醜同埋個人毛髮比較多
唔係好好意思
不過最中意含到條仔叫出聲 話我含得好正
同埋啲仔硬係好中意望到我怕怕醜醜個樣

利伸:已成往事 散左幾個月 但唔掛住條仔
一路同各位傾
一路掛住男朋友
已經濕哂
男朋友 你揾我未
今朝無啦啦掛佢掛到喊

咁激動 熱戀期?拍左幾耐
好驚男朋友嫌自己太淫 佢講鹹濕嘢通常回佢一句就算

我開頭都怕自己太淫佢唔鐘意
但依加
通常一開始都會好怕醜
搞到我濕哂就返屋企黎料

上面講到比人奶
唔係好好意思

C打咩cup

C-D都帶到
睇咩brand
但同人講得C佢地都會話一定唔只

係,唉 好煩 我唔係要自己舒服 有時我幫佢 佢都唔比我掂 大佬 咁點撚樣呀

玩下玩具 震蛋個啲 我係上網無意中發現diy 震蛋 呢啲 覺得性係好舒服 然後愈來愈淫 要自己識享受先得

睇黎你女友係對性完全零興趣

通常一開始都會好怕醜
搞到我濕哂就返屋企黎料

上面講到比人奶
唔係好好意思

C打咩cup

絲打好大 可唔可以比我揸下
我有朋友大波我都會得閒揸下
依個就係做女仔嘅好處
通常一開始都會好怕醜
搞到我濕哂就返屋企黎料

上面講到比人奶
唔係好好意思

C打咩cup

C-D都帶到
睇咩brand

好正 一隻手都揸唔晒
食波餅一定好軟

係咪肥婆

點解唔比玩
平時買外賣比男友食 食完之後問佢食飽味
佢會答: 味,都味食你
仲會成日係條街到揸我屎忽

點解唔比玩

唔鍾意喎 點知佢
通常一開始都會好怕醜
搞到我濕哂就返屋企黎料

上面講到比人奶
唔係好好意思

C打咩cup

C-D都帶到
睇咩brand

好正 一隻手都揸唔晒
食波餅一定好軟

最中意睇住個ex好似想啜到出奶咁既樣
格外興奮

依路一直傾緊

Private

開心share

會唔會腥胸相引男友

會呀,腳就多d
我幫佢電話個lock screen轉做我對腳

好正,女友冇胸

I know that feel bro

What size

入世未深唔清楚實際d size係點
佢自己話B不過我覺得就算B都係B到好頭
好撚葡萄 對上條女性冷感 出返去先
平時買外賣比男友食 食完之後問佢食飽味
佢會答: 味,都味食你
仲會成日係條街到揸我屎忽

我都成日揸我男朋友屎忽
你外賣自己比男朋友夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞