有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

所以咪試下一提就唔應/轉topic

做緊架啦
其實都幾奇怪
Keep住自己有需要 但對住佢我就唔想講呢啲住

因你唔想佢因為呢d先一齊

大食極都會想有時可以正經談情說愛

係呀頂
想正正經經搵個男朋友拍拖 點知識親都係淨係想扑野

到底問題出左去邊
我都有試過識過SP
但我呢種人玩唔起呢個遊戲

好難唔擺真感情
但一擺就仆街

我之前就係仆左街
日諗夜諗佢
跟住就發現左原來佢有個拍左幾年拖既女朋友
唔知好彩定唔好彩遇到而定呢個想試下發展既人
就放低左對佢既幻想

係呀頂

到底問題出左去邊
我都有試過識過SP

有過sp ?

其實都唔可以算sp
個陣岩岩散左 跟住因為一啲原因同左個人出去
總之真係唔係為扑野而出去
但最黎都係搞左 我以為會係ons
點知佢仲keep住搵我 而家耐唔耐都會同我傾下計
同埋話等緊我返香港

咁多仔等緊你

無啦 仲有幾個月 係咪真係有人等得咁耐
又唔見係等我返去想真正拍拖
我懷疑我女朋友對性跟本冇興趣

我女朋友又係 佢從來唔會主動撩我 但我撩親佢都肯 佢亦都幾享受
有無絲打解答下

Same

對於男人黎講 最有滿足感係佢主動撩你

男人比女朋友撩真係會好開心
但會唔會有一日厭

我唔會 大前提無撚得試呀

起碼個心態上好似兩個人都在乎呢樣野先囉
搞到好似有個隔膜咁
利申 一齊幾個月就搞 宜家三年幾

你case 同我一樣 我懷疑自己問題,再者佢咁抗拒我都唔想再逼佢 我無主動掂佢好耐

含手指正 瘋狂啜再奶埋手筋

你個淫娃,好撚痴

我同ex一齊個陣淨係奶佢對手都奶左半個鐘
佢對手好白好大 揸波又舒服 比佢摸頭拖到實又有安全感

條仔係床到比你係咁奶

佢係床上面好乖

咁佢怕唔怕羞?

平日都有啲怕羞 好得意
係街比我撩會扮哂野咁睥我 返到去就會講啲 有人頭先好囂張喎 然後屌到我冇聲出 有力但又好溫柔
唉但散左

做咩會散
我不敢想像同依個男朋友散左會點
其實我估要拍得到拖
首先係絕對唔可以提性呢個話題
男人有得食,點會唔食
其實我估要拍得到拖
男人有得食,點會唔食

same 好驚俾人唱我淫底
不過我拖都冇得拍驚乜柒
其實我估要拍得到拖
男人有得食,點會唔食

你如果要拍拖就要謝絕性話題,我遇唔少

係呀頂

到底問題出左去邊
我都有試過識過SP

有過sp ?

其實都唔可以算sp
同埋話等緊我返香港

咁多仔等緊你

想認真既一定有
試過想同一個女仔認真發長
特登傾左3個月計,期間有撩過我扑野但我拒絕
最尾同左個唔知咩人爆房再一齊埋

好男仔
我自從同左呢個男仔傾計想發展之後真係斷哂其他人
正常傾計都仲有
佢都有同我講係無再同其他女仔傾
咁我當然希望係真
如果我地順利我地都要傾4個月先可以正式返香港出街date下
其實我估要拍得到拖
男人有得食,點會唔食

不過我拖都冇得拍驚乜柒

驚人地當我係淫娃
依家惟有diy住

係呀頂

到底問題出左去邊
我都有試過識過SP

好難唔擺真感情
但一擺就仆街

我之前就係仆左街
日諗夜諗佢
跟住就發現左原來佢有個拍左幾年拖既女朋友
唔知好彩定唔好彩遇到而定呢個想試下發展既人
就放低左對佢既幻想

睇定啲先囉 我覺得佢係有心認真拍拖既話慢慢相處點都會睇得出

咁都傾左差唔多兩個月風雨不改既
但總係覺得無左一開始既熱情
我指佢
其實我估要拍得到拖
男人有得食,點會唔食

不過我拖都冇得拍驚乜柒

驚人地當我係淫娃
依家惟有diy住

嗌得淫唔淫

我ex話要用底褲塞住我把口先得

有過sp ?

其實都唔可以算sp
同埋話等緊我返香港

咁多仔等緊你

想認真既一定有
試過想同一個女仔認真發長
特登傾左3個月計,期間有撩過我扑野但我拒絕
最尾同左個唔知咩人爆房再一齊埋

好男仔
我自從同左呢個男仔傾計想發展之後真係斷哂其他人
正常傾計都仲有
佢都有同我講係無再同其他女仔傾
咁我當然希望係真
如果我地順利我地都要傾4個月先可以正式返香港出街date下

4個月都冇傾果d就簡得過

咁佢已經唔可以係呢個list入面
而家提少左都唔知係知我唔中意定佢已經對我無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞