有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

Cam/voice/text sex

咁咪仲餓

勉強靠diy捱下先
留返比下個男朋友開大餐

+1
keep好副偈俾下個男朋友

之前果個 拍左2年 佢冷感 半年都冇一次
好錫佢 不過最後都比人帽左
咁就分開左4個月
依家覺得浪費左啲年輕力壯咁

性冷感真係唔得
身邊有朋友拍左5年無得搞,條女性冷感

痴撚線
條女用紅毛泥封左咖?!

好癲 係咪未開發過咋

食豬我食 但佢真係一啲興趣都冇
去旅行都係訓教

我唔算s 純粹好鍾意矇眼玩女上 試過綁埋佢對手 睇住佢好想攬住我屌 但又要乖乖地訓係度
瘋狂係佢耳邊嗌

男人呼吸聲先好j 有無同好

大大聲抖氣 同埋死忍爛忍 最後忍唔住嗌嗯呀~嗰啲

射前就會咁

每次聽到都覺得俾人中出左
好滿足

要食藥

咁要食好q多次
成日都覺得比人中出

我m期勁準
無delay過

一時時 但我偏s 有時都好想訓低比人服侍

我唔算s 純粹好鍾意矇眼玩女上 試過綁埋佢對手 睇住佢好想攬住我屌 但又要乖乖地訓係度
瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

好滿足

好想瘋狂聽 將來男朋友精盡人亡都似

係咪想做狗
你地粒lin敏唔敏感 有冇奶條仔粒lin

ex粒lin勁敏感 奶幾下lin碌野就開始硬

搞親lin都勁快射

+1 好鐘意人奶lin
好癲呀你地
出左街追唔切post
一路追一路扯住

搞親lin都勁快射

+1 好鐘意人奶lin

平時打jj都會自摸

咁我又唔會

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

好滿足

係咪想做狗

主人要錫我先得喎 認真 冇emotional connection嘅人係唔會想俾佢調教

勉強靠diy捱下先
留返比下個男朋友開大餐

+1
keep好副偈俾下個男朋友

之前果個 拍左2年 佢冷感 半年都冇一次
好錫佢 不過最後都比人帽左
咁就分開左4個月
依家覺得浪費左啲年輕力壯咁

性冷感真係唔得
身邊有朋友拍左5年無得搞,條女性冷感

痴撚線
條女用紅毛泥封左咖?!

好癲 係咪未開發過咋

食豬我食 但佢真係一啲興趣都冇
去旅行都係訓教

始終唔係個個都鍾意扑野
但唔鍾意到五年都冇得搞個個真係

過多十年條丁就開始頹架喇 唔想曬左佢
依家散左更加冇機

然後會㩒低我 後入
本身做開瑜珈 腳可以夾好緊
一夾 佢會: 時~呀 正呀

「時」果下有聲 射完之後比囡囡啜果時一樣

仲未試過同人玩追魂蕭
好想試下搞到佢嗌出黎

好酸 好軟 唔係個個男仔鍾意 我覺得幾正 覺得佢好好服侍

想試下 聽到佢嗌真係好大成功感
含都含得落力啲

要快口d 射完5-10秒內最敏感,黃金時暗

有機會我會追黎含

我都有追住黎含 佢忍唔住叫出黎真係好正

射前就會咁

好滿足

係咪想做狗

主人要錫我先得喎 認真 冇emotional connection嘅人係唔會想俾佢調教

淫奴 唔準咁多要求
好癲呀你地
出左街追唔切post
一路追一路扯住

喺街扯行哂小心俾人見到

「時」果下有聲 射完之後比囡囡啜果時一樣

仲未試過同人玩追魂蕭
好想試下搞到佢嗌出黎

好酸 好軟 唔係個個男仔鍾意 我覺得幾正 覺得佢好好服侍

想試下 聽到佢嗌真係好大成功感
含都含得落力啲

要快口d 射完5-10秒內最敏感,黃金時暗

有機會我會追黎含

我都有追住黎含 佢忍唔住叫出黎真係好正

點追 佢都係床啦 都走唔到

搞親lin都勁快射

+1 好鐘意人奶lin

平時打jj都會自摸

咁我又唔會

唔會+1
好癲呀你地
出左街追唔切post
一路追一路扯住

扯住有無人望到?

射前就會咁

好滿足

係咪想做狗

淫奴 唔準咁多要求

我想要求咪要求
好癲呀你地
出左街追唔切post
一路追一路扯住

喺街扯行哂小心俾人見到

所以係街唔會追post

屌s男呀

有時我覺得s女都幾正

想比人s?

一時時 但我偏s 有時都好想訓低比人服侍

瘋狂係佢耳邊嗌

射前就會咁

好滿足

係咪想做狗

淫奴 唔準咁多要求

我想要求咪要求

屌你 都唔聽話既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞