有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

屌一鳩樣
想無限吞精

有諗過只要佢唔射我可以長含
唔知點解好專注... 其他野都可以唔理

射唔射我都會含 太好味了
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

大膽d 下次反擊
淫叫比佢聽 睇下佢硬唔硬
我都想大jj依加填滿我

如果你條仔係細j咁點算
Dirty talk真係好正 之前ex會一路扑一路係咁問我正唔正舒唔舒服搞我好high
Dirty talk真係好正 之前ex會一路扑一路係咁問我正唔正舒唔舒服搞我好high

我問咩都好 女友:嗯 嗯 舒服呀
電話whatsapp成日互撩
大家都會share最近覺得好正既av比大家
又會講下下次想點玩玩具做咩pose
佢甚至會用文字描述點同我扑野
佢一講我就好想要好想比佢撳低
講到佢扯哂我濕哂就一齊打飛機diy
有時仲專登錄得自己diy個陣既淫叫比佢聽
出街就成日係佢耳邊講好想你插爆我好想含你
但因為我地係大庭廣眾有少少怕羞所以好少做一啲小動作
一直都想大膽啲主動係街磨佢掃佢
電話whatsapp成日互撩
大家都會share最近覺得好正既av比大家
又會講下下次想點玩玩具做咩pose
佢甚至會用文字描述點同我扑野
佢一講我就好想要好想比佢撳低
講到佢扯哂我濕哂就一齊打飛機diy
有時仲專登錄得自己diy個陣既淫叫比佢聽
出街就成日係佢耳邊講好想你插爆我好想含你
但因為我地係大庭廣眾有少少怕羞所以好少做一啲小動作
一直都想大膽啲主動係街磨佢掃佢

好似我初戀 佢都會diy錄音/等我上緊堂send 閃卡黎 用文字引我

真係舒服同投入咪講唔到其他野 ...
我好怕佢可以講咁多野係因為佢屌我唔爽
到底男人係咩心態 , 可以扑野都講咁多野

好鐘意睇到bf硬硬 扯行哂
利申:好易餓 。真絲

一知道佢硬左就會好high
然後就傾傾下自己都濕

我鐘意用利頂係自己個咀
陏陏下條利
俾小小淫樣
示意好想食腸腸

仔仔會好想食左我,喪用下面頂下我
每次同男朋友出街都會話好掛住佢碌巨鵰
成日同右手傾咸濕野 佢都唔理我
佢成日問我鐘意邊個女優

咁你鐘意邊個女優
不過小心你答完佢會呷醋

我鐘意Julia 但我唔敢答佢 佢應該係覺得自己身材唔夠好 所以成日問我 想知我睇開咩
但我覺得佢身材真係唔差 都唔知點同佢講好

真係舒服同投入咪講唔到其他野 ...
我好怕佢可以講咁多野係因為佢屌我唔爽
到底男人係咩心態 , 可以扑野都講咁多野

我會用力輕輕掐住佢條頸黎「禁」實咁屌,唔知係咪咁講唔到野
成日同右手傾咸濕野 佢都唔理我

好葡萄絲打啲男朋友同自己一樣咁淫
自己淫過男朋友真係好頹

我反而幾enjoy 最好佢係怕醜仔 慢慢玩

搞到佢扯到行一行,之後唔理佢

我都會成日搞到男朋友扯曬 但有時佢竟然唔搞返我走去訓教 有時佢有搞返我 但都係因為其他原因最後無得扑 好慘 btw好鐘意幫男朋友含
我男朋友扑野個時會問我想唔想佢射
又問我射落我邊道好
依家whatsapp問緊我幾時可以內射

好想佢內射我 ,但乜唔敢 好想佢比哂我
日日都撩佢傾
撩到佢返工扯哂旗會好有成功感
好撚鍾意同男朋友講淫嘢
男朋友成日話中出我又話屌爆我個西 聽到我濕曬
明知道佢係終極黑絲控 出街果陣特登齋著黑絲唔著under 搭mtr多人就係咁磨佢碌鳩 引到佢扯行曬 好有成就感
試過有幾次佢頂唔順 拉我返屋企開ball 罰我撩到佢慶恰恰 俾佢屌到啪啪聲 佢碌鳩又夠硬又大 成日屌到我流曬水 嗚啊 好撚正
講講下 又想要啦 我愛你啊男朋友
又問我射落我邊道好

直接同佢講囉 怕咩
佢又唔會唔俾你
又問我射落我邊道好

直接同佢講囉 怕咩
佢又唔會唔俾你

係佢唔敢內射 , 成日驚唔安全
我同佢都會成日講

但咁又點撚樣
飛機從來無幫過我打一次

已經兩年
我寧願我單方面咸濕而且佢會屌我變態
咁講得個講無實際行動最撚難受
我同我女朋友會成日講咸濕野
大家都好咸濕
好葡萄絲打啲男朋友同自己一樣咁淫
自己淫過男朋友真係好頹

我反而幾enjoy 最好佢係怕醜仔 慢慢玩

我都好中意怕醜仔
之前第一次幫一個怕醜仔含
然後依家同佢出街成日借啲用手掃佢jer
之後再用屎忽磨佢jer 佢紅都面哂叫我唔好係街磨佢
之後係冇乜人既地方佢就會叫我幫佢含
然後我邊含佢邊輕輕力摸我頭髮 好正
點樣可以係未溝之前知道佢鐘唔鐘意含
點樣可以係未溝之前知道佢鐘唔鐘意含

驗左貨先好一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞