有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
精好腥架喎

改善飲食就得架啦 . ex 屋企人有段時間煲紅棗水定乜野比佢飲 ,個排啲精係甜
絲打們係破處後先咁淫定係未扑過已經成日諗淫野?
因為摷女友既時候,佢都話要幻想緊係殘廁/叫我講淫野
但佢又唔肯真做 佢係處

天生淫底 不過都有啲後期開發,但首要個男人好識滿足佢先開到
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

屌一鳩樣
想無限吞精

其實吞點解咁多女唔like?但又咁多女like

吞完個喉嚨會kok 唔識講

我覺得啲精好味

真係會kok , 幾淡味都會kok 喉,不過佢鐘意都照吞 好彩未食過重味
男朋友得閒就撩吓我
喺條街都識著火

你主動出擊啦
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

屌一鳩樣
想無限吞精

其實吞點解咁多女唔like?但又咁多女like

吞完個喉嚨會kok 唔識講

我覺得啲精好味

真係會kok , 幾淡味都會kok 喉,不過佢鐘意都照吞 好彩未食過重味

吞完男朋友你錫返我
唔知點解覺得好好笑
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

Come on baby
絲打們係破處後先咁淫定係未扑過已經成日諗淫野?
因為摷女友既時候,佢都話要幻想緊係殘廁/叫我講淫野
但佢又唔肯真做 佢係處

天生淫底 不過都有啲後期開發,但首要個男人好識滿足佢先開到

未扑已經成日睇av

食個飯都要咁對我
乜原來咁多女鐘意呑
識過以前有個女仔話我d精唔知點解有薄荷味,好好味
但即使係咁 佢到最後都係lur返出黎
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

冇所謂啦 反正冇男人會拒絕你唔俾你含
唔同我鐘意奶西 唔係個個女仔都肯俾我奶
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

呢個真 鐘意含但唔鐘意俾人奶
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

奶西會好shy
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

奶西會好shy

奶西都好爽 , 但我唔敢主動要求另一半做 , 佢有時會堅持格硬黎我會暗爽
Ex同我以前成日都會講 佢好鐘意奶我耳仔同吹氣仲有淫叫 因為我耳仔好敏感
有次頂唔順同佢講話 今晚就食左你
佢答我 睇下邊個食邊個
結果哥晚 我叫曬救命求佢放過我

Btw我好掛住你
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

奶西會好shy

證明左我講既野
幾時先可以俾個真心enjoy俾我奶既女仔

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

你好撚變態喎真係

含得多會上癮

奶西會好shy

奶西都好爽 , 但我唔敢主動要求另一半做 , 佢有時會堅持格硬黎我會暗爽

奶西真係好爽 但好怕醜 成日一路奶一路問我鍾意點奶多啲 係咁吊人癮勁衰

另一半咩都唔玩 又唔啪 我懷疑係我問題定佢問題
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得

對我黎講好吸引
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮

點解會咁覺得

對我黎講好吸引

我以前果個都會口爆 仲會含係口 逼我錫佢,已經覺得腥 好濃味

含得多會上癮

奶西會好shy

奶西真係好爽 但好怕醜 成日一路奶一路問我鍾意點奶多啲 係咁吊人癮勁衰

咁真係個個女仔既性需求都唔同既 我識有男仔唔鍾意同條女扑野添啦

我日日都想扑 好想另一半好似你地咁注 會引我,但偏偏佢連含都唔鍾意,次次交功課。又成日刨皮

奶西會好shy

咁真係個個女仔既性需求都唔同既 我識有男仔唔鍾意同條女扑野添啦

我日日都想扑 好想另一半好似你地咁樣 會引我,但偏偏佢連含都唔鍾意,次次交功課。又成日刨皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞