有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
睇post睇到濕左
我成日講電話都會同女朋友講呢啲野🙈佢一開始會係咁話我鹹濕唔同我講🙈但係講講下就勁嗲🙈真係好想好想而家衝過去奶佢
我成日講電話都會同女朋友講呢啲野🙈佢一開始會係咁話我鹹濕唔同我講🙈但係講講下就勁嗲🙈真係好想好想而家衝過去奶佢

去啦去奶佢啦
佢都想你奶好耐
睇post睇到濕左

叫另一半奶哂佢
絲打們係破處後先咁淫定係未扑過已經成日諗淫野?
因為摷女友既時候,佢都話要幻想緊係殘廁/叫我講淫野
但佢又唔肯真做 佢係處

睇人囉 我識嗰啲處女都幾淫
好葡萄絲打啲男朋友同自己一樣咁淫
自己淫過男朋友真係好頹

我反而幾enjoy 最好佢係怕醜仔 慢慢玩

我都好中意怕醜仔
之前第一次幫一個怕醜仔含
然後依家同佢出街成日借啲用手掃佢jer
之後再用屎忽磨佢jer 佢紅都面哂叫我唔好係街磨佢
之後係冇乜人既地方佢就會叫我幫佢含
然後我邊含佢邊輕輕力摸我頭髮 好正

好淫呀
不過輕輕力摸頭髮又好正
唔止傾咁簡單 成日出街一見無人就摸佢patpat同對腳 玩洗面奶 佢又會借d以hi下我巨龍
諗返都覺得好變態 但前排散左了
無女呀屌你老母

可能你會收到pm

呢到有pm架咩
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

屌一鳩樣
想無限吞精

其實吞點解咁多女唔like?但又咁多女like
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

屌一鳩樣
想無限吞精

吞完個喉嚨會kok 唔識講
會,成日講,但佢唔理我

利申:另一半係左手

屌一鳩樣
想無限吞精

我覺得啲精好味
又係男人扮女人開POST
我男朋友成日同我講
搞到我又濕哂

屌一鳩樣
想無限吞精

我覺得啲精好味

我個條仔條J好香
佢沖涼洗條J洗得好乾淨
佢食野仲要清清地
所以啲精既味唔濃
好葡萄絲打啲男朋友同自己一樣咁淫
自己淫過男朋友真係好頹

我反而幾enjoy 最好佢係怕醜仔 慢慢玩

我都好中意怕醜仔
之前第一次幫一個怕醜仔含
然後依家同佢出街成日借啲用手掃佢jer
之後再用屎忽磨佢jer 佢紅都面哂叫我唔好係街磨佢
之後係冇乜人既地方佢就會叫我幫佢含
然後我邊含佢邊輕輕力摸我頭髮 好正

好淫呀
不過輕輕力摸頭髮又好正

佢成日都叫我錫個龜頭
然後要我望住佢黎含佢細佬
佢話咁樣好刺激好有征服感
男朋友得閒就撩吓我
喺條街都識著火

屌一鳩樣
想無限吞精

我覺得啲精好味

我個條仔條J好香
佢沖涼洗條J洗得好乾淨
佢食野仲要清清地
所以啲精既味唔濃

屌仲講
搞到我今晚又要diy

屌一鳩樣
想無限吞精

我覺得啲精好味

我個條仔條J好香
佢沖涼洗條J洗得好乾淨
佢食野仲要清清地
所以啲精既味唔濃

屌仲講
搞到我今晚又要diy

散左一排 搞到好似浪費緊啲年輕力壯咁
精好腥架喎
精好腥架喎

唔覺
精好腥架喎

唔知點解覺得愈臭愈正
陣鳩味會聞上癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞