有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
同男友成日講
試過頂唔順係野外幫佢含 口爆埋
佢玩開樂器啲手指特別靈活 一撩我就河水氾濫

絲打可唔可以去j手post到share男朋友隻手

我手筋好顯現。你地最興咁樣j

手筋好j呀

點解會覺得好j

我都唔知 但見到就好想j
同ex扑野會係咁奶佢隻手含佢手指 個人會勁熱

我d手筋打橫掃係會高低起伏咁 應該夠你玩一日

咁刨皮又真係
不過肯交功課都叫有落力想滿足你呀 只係佢本身對扑野真係冇興趣姐
你有冇問過佢係覺得扑野唔舒服定係覺得好唔自在

佢應該覺得舒服,只不過好討論去服侍我掛,同埋性慾好低,唔似我成日想要,佢就從來無主動過,我懷疑係自己問題 佢隻豬比左我,應該係佢新手掛,但都唔會咁架麻

正常開發完應該會好想要 不過人人唔同 性慾低呢啲真係冇得講
唯有硬食啦 我都明個種感覺 唉加油

唉,我地半個月無攪,我已經無慾無求,我唔想好似逼佢咁,次次含一陣就好攰呀 唔含啦,我幫佢奶又推開我,我用手佢又唔比,自問我都幫過幾條女潮吹,佢又咩都唔比我掂,都唔知佢想點,我依家已經唔想再掂佢 好唔開心

雖然拍拖唔係一定要扑野 但佢完全係抗拒喎
係咪平日相處出左問題

相處好正常 又無咩嘈,係少見面,一星期1-2次

咁真係好怪 我又未試過咁
我淨係試過ex唔想扑野 後來發現係相處出左問題 幾個禮拜之後就散左

我洗唔洗去家計會睇下
同女同學傾得多反正大家都冇乜所謂

正常開發完應該會好想要 不過人人唔同 性慾低呢啲真係冇得講
唯有硬食啦 我都明個種感覺 唉加油

唉,我地半個月無攪,我已經無慾無求,我唔想好似逼佢咁,次次含一陣就好攰呀 唔含啦,我幫佢奶又推開我,我用手佢又唔比,自問我都幫過幾條女潮吹,佢又咩都唔比我掂,都唔知佢想點,我依家已經唔想再掂佢 好唔開心

係咪平日相處出左問題

我淨係試過ex唔想扑野 後來發現係相處出左問題 幾個禮拜之後就散左

我洗唔洗去家計會睇下

呢啲搵家計會有用既咩

同男友成日講

手筋好j呀

我手指好長 唔知d女岩唔岩呢type呢

手指長都正 不過主要睇手型

ya

係咪平日相處出左問題

我洗唔洗去家計會睇下

呢啲搵家計會有用既咩

唔好頹啦巴打 試下好好同佢傾下
你都話你地一個星期見得一兩次 可能佢想你地相處時間多啲唔想成日扑野姐

成日見都好 我開始唔想掂佢 因為抗拒同佢性愛 根本無激情可言,總之唔想掂佢
同男友成日講

手筋好j呀

冇手筋有咩問題
同男友成日講

手筋好j呀

冇手筋有咩問題

冇問題架 有啲冇青筋既手都好靚

我白,但係有毛

我洗唔洗去家計會睇下

呢啲搵家計會有用既咩

你都話你地一個星期見得一兩次 可能佢想你地相處時間多啲唔想成日扑野姐

成日見都好 我開始唔想掂佢 因為抗拒同佢性愛 根本無激情可言,總之唔想掂佢

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助
再唔係星期六日放假去下南丫島
同男友成日講

手筋好j呀

點解會覺得好j

我都唔知 但見到就好想j
同ex扑野會係咁奶佢隻手含佢手指 個人會勁熱

我d手筋打橫掃係會高低起伏咁 應該夠你玩一日

想睇

我洗唔洗去家計會睇下

呢啲搵家計會有用既咩

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔
同男友成日講

手筋好j呀

我手指好長 唔知d女岩唔岩呢type呢

手指長都正 不過主要睇手型

ya

要po埋去j手post

呢啲搵家計會有用既咩

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

不過我地又真係無咩情調 好多時唔係爆房就係屋企,我有錫佢敏感位 頸 耳背 鎖骨

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

不過我地又真係無咩情調 好多時唔係爆房就係屋企,我有錫佢敏感位 頸 耳背 鎖骨

試下野外露出 好刺激

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

試下野外露出 好刺激

佢唔肯,睇戲搭車我有挑逗佢 佢都唔比

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

試下野外露出 好刺激

試過夜晚係沙灘幫ex含

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

試下野外露出 好刺激

試過夜晚係沙灘幫ex含

同初戀試過係公園 佢主動跪低除我褲幫我含

會唔會佢怕醜咋
見多啲面會有幫助

有無挑逗下女朋友
例如錫下耳仔,頸個d
要温柔

試下野外露出 好刺激

試過夜晚係沙灘幫ex含

同初戀試過係公園 佢主動跪低除我褲幫我含

勁正
含埋個袋個陣仲要縮開 但我含住佢唔放口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞