有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike

咁都真係幾唔爽 一星期得一次仲要唔出

唔射嘅話我會唔開心

我會勁sad 無得吞

忍住唔射唔係仲辛苦咩 雖然射左會好攰係真

話唔想咁攰喎
仲話點解搞左咁耐我都一直咁濕
都唔夠喉!

濕咪好,唔通乾嘅好咩

咪係 多水先好
不過多水好煩 成日出街諗得淫野多都會濕底褲
講明先唔係瀨尿

琴晚濕完,今朝又濕
頭先傾電話又濕

唔射嘅話我會唔開心

我會勁sad 無得吞

忍住唔射唔係仲辛苦咩 雖然射左會好攰係真

話唔想咁攰喎
仲話點解搞左咁耐我都一直咁濕
都唔夠喉!

濕咪好,唔通乾嘅好咩

咪係 多水先好
不過多水好煩 成日出街諗得淫野多都會濕底褲
講明先唔係瀨尿

琴晚濕完,今朝又濕
頭先傾電話又濕

係呀 條under超易濕
係街要忍住

好鐘意睇到bf硬硬 扯行哂
利申:好易餓 。真絲

你依家有無bf?
好葡萄絲打啲男朋友同自己一樣咁淫
自己淫過男朋友真係好頹
自己淫過男朋友真係好頹

我反而幾enjoy 最好佢係怕醜仔 慢慢玩
無女呀屌你老母
自己淫過男朋友真係好頹

搞到佢扯到行一行,之後唔理佢
我想同另一半傾咸濕嘢
但佢唔想傾
佢都好似完全唔知可以傾乜咁
好無聊

妖你放閃
我冇男朋友呀

屌 呢個真係好sweet
男朋友 嗚啊 咩黎食得架?

妖你放閃
我冇男朋友呀

屌 呢個真係好sweet
男朋友 嗚啊 咩黎食得架?

男朋友好撚好味
我想同另一半傾咸濕嘢
但佢唔想傾
好無聊

佢對你d黑絲有無興趣
無女呀屌你老母

可能你會收到pm
自己淫過男朋友真係好頹

搞到佢扯到行一行,之後唔理佢

挑逗佢
我想同另一半傾咸濕嘢
但佢唔想傾
好無聊

佢對你d黑絲有無興趣

而家無啦 著乜佢都無興趣
未一齊之前佢仲成日話𥄫我對腳
話著黑絲正 頹晒
佢之前成日話要中出我
咁算唔算
我哋情乜都無做過

仲有無多d
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
側邊有人點答喎 ... 通常口硬話唔識,唔食
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我
成日係街或者搭車時候打黎問食唔食 , 含唔含, 吞哂好唔好 ?
其實埋牙時候成日追住佢條野黎食, 好想佢條野剩係屬於我,射哂比我

大膽d 下次反擊
淫叫比佢聽 睇下佢硬唔硬
我都想大jj依加填滿我

屌一鳩樣
想無限吞精
本身同自己fd都會講 但男友撩我個時反而會避開唔講 好怕醜

同超熟嘅朋友先會講,男朋友就隨時隨地講
今日朝早講完,我成日做野個腦一放鬆就回味緊同佢啪啪啪

仲未可以好放膽咁同佢講 要努力下先
女友唔講依d野 啪啪啪啪 變左例行公事咁

屌一鳩樣
想無限吞精

有諗過只要佢唔射我可以長含
唔知點解好專注... 其他野都可以唔理

大膽d 下次反擊
我都想大jj依加填滿我

文字上先大膽 , sd 閃卡問佢幾時屌我
成日都講唔出口 , 佢扑野個時又鐘意講野問我野 , 但我舒服緊剩係識嗌 ... 答佢好正,繼續啦, 好似好假咁 不過鐘意聽都要配合佢

大膽d 下次反擊
我都想大jj依加填滿我

文字上先大膽 , sd 閃卡問佢幾時屌我
成日都講唔出口 , 佢扑野個時又鐘意講野問我野 , 但我舒服緊剩係識嗌 ... 答佢好正,繼續啦, 好似好假咁 不過鐘意聽都要配合佢

好羨慕
有條友都勉強算係ex既
好中意傾咸野撩佢
佢係連啪啪啪都講做魚水之歡嗰啲正經仔黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞