有無人會同令一半成日傾咸濕野?

1001 回覆
407 Like 57 Dislike
問下幾歲都無人答 真係咁邊緣人

未黎
下星期先黎
屌黎m無得搞自己

黎m個幾日我好想要既話
我會用玩具隔住m巾好大力咁震到黎為止
止一止痕

同我一樣
偷愉地搞下面
黎m前一星期一定要每晚diy
出街會忍住唔偷望人地下面

有咩睇

幻想緊邊啲男人條j夠大

鼻大好似真係有啲根據

鼻大唔係性慾強咩

我對上兩個男朋友鼻大條J都幾成比例

未黎
下星期先黎
屌黎m無得搞自己

黎m個幾日我好想要既話
止一止痕

同我一樣
偷愉地搞下面

有咩睇

幻想緊邊啲男人條j夠大

我都會成日扮唔覺意咁望下啲仔既褲襠
見到啲大包既真係

屌絲打同我一鳩樣!!
見到大包就會幻想有好大個袋

隔黎得巴張相,我第一眼真係以為揸袋
好撚妒忌
你地一定好靚仔靚女先有勇氣咁做
一想像自己講淫野就想嘔
a0柒頭慘過食屎
其實有人話過我唔樣衰 不過我寧願唔信都好過自信過盛

唔係靚女 想講咪講 入黎就係講自己有幾大食

唔撚信!!! 你一定好靚
好想喺街玩震蛋 俾人鬧住屌 箍頸 含手指
我認我係m 將來個男朋友一定要識調教我
之前同半曖昧對象text緊 佢彈句call me master出嚟當堂癲撚左

Call me master

你唔撚係我master
佢咁溫柔先係真master

重有冇聯絡

冇lu
知道冇可能所以及早friendzone左佢
自救

損友 條件咁好好快有下一個

唔知點解呢一年識左好幾個都係想做fwb>正經拍拖
有一個嘗試緊 但反而因為我想認真對待
佢聊我講咸野時我反而會抗拒

朋友其間已經講咸野
係咪為上床先溝你咋

我地有攤過出黎講既
咁佢都話一開始係諗過剩係為搞野
但傾耐左覺得係想發展下
但我地longd要等多幾個月先可以正式睇下點
所以我更加唔想同佢講咁多咸野...
唔想偏離軌道

比我都好難忍

佢都大概知我身材係點既
我反而覺得 如果我明知佢係為乜既可能齋講下我都接受到
而家好似係想發展下咁又未明朗我就唔想模糊左條線

不如試下完全唔好講呢個話題
係中意你既點會介意

都少左既其實比起一開始
佢耐唔耐會提下囉而家係

黎m個幾日我好想要既話
止一止痕

同我一樣
偷愉地搞下面

有咩睇

幻想緊邊啲男人條j夠大

見到啲大包既真係

屌絲打同我一鳩樣!!

大袋好吸引
真係流哂口水想啜
兩個一路扑一路勁講粗口,咁係咪好變態?

利申:想試,不過淆底

邊種先 屌老母定屌爆我啦

爆妳個淫婦,射晒d精落妳閪窿度

睇佢ok唔ok囉 個個人唔同
我會中意佢強硬啲 禁實我2隻手

我男朋友無啦啦係火車站到拉埋我一邊
壁咚我,嚇親,但好正
好man呀,但床上佢又好温柔

好正呀
我又要男朋友

Pm me
我懷疑我女朋友對性跟本冇興趣

我女朋友又係 佢從來唔會主動撩我 但我撩親佢都肯 佢亦都幾享受
有無絲打解答下

Same

對於男人黎講 最有滿足感係佢主動撩你

男人比女朋友撩真係會好開心
但會唔會有一日厭

我唔會 大前提無撚得試呀

同我一樣
偷愉地搞下面

有咩睇

幻想緊邊啲男人條j夠大

見到啲大包既真係

屌絲打同我一鳩樣!!

大袋好吸引
真係流哂口水想啜

個陣有一次係外國深夜既街到
比條仔捉左去角落含
一路含一路摸袋袋 佢即刻忍唔住捉返我上黎開波
好撚妒忌
一想像自己講淫野就想嘔
a0柒頭慘過食屎

之前同半曖昧對象text緊 佢彈句call me master出嚟當堂癲撚左

含手指真係唔太理解

含手指正 瘋狂啜再奶埋手筋

最好就含含下伸返隻手出嚟箍我頸
呢到得我一個鍾意箍頸?

朋友其間已經講咸野
係咪為上床先溝你咋

我地有攤過出黎講既
咁佢都話一開始係諗過剩係為搞野
但傾耐左覺得係想發展下
但我地longd要等多幾個月先可以正式睇下點
所以我更加唔想同佢講咁多咸野...
唔想偏離軌道

比我都好難忍

佢都大概知我身材係點既

係中意你既點會介意

都少左既其實比起一開始
佢耐唔耐會提下囉而家係

所以咪試下一提就唔應/轉topic

做緊架啦
其實都幾奇怪
Keep住自己有需要 但對住佢我就唔想講呢啲住
唔洗點講,淨係攬住錫下已經會硬 想正經攬下浪漫下都唔得,其實正唔正常?

比我都好難忍

佢都大概知我身材係點既

係中意你既點會介意

都少左既其實比起一開始
佢耐唔耐會提下囉而家係

所以咪試下一提就唔應/轉topic

做緊架啦
其實都幾奇怪
Keep住自己有需要 但對住佢我就唔想講呢啲住

因你唔想佢因為呢d先一齊

大食極都會想有時可以正經談情說愛
好撚妒忌
一想像自己講淫野就想嘔
a0柒頭慘過食屎

含手指真係唔太理解

最好就含含下伸返隻手出嚟箍我頸
呢到得我一個鍾意箍頸?

狗仔式扯頭髮
絲打有冇試過潮吹?
好撚妒忌
一想像自己講淫野就想嘔
a0柒頭慘過食屎

含手指真係唔太理解

你個淫娃,好撚痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞