用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
係4G水尾就咁好死 仲記唔記得嗰陣帶頭cut無限劏客
留你係佢度,等一有5G就打嚟劏你
啱啱續左約$138 21mb 無限
佢另外有offer 我$158 21mb 無限每月包1gb 中港澳數據
$178 1.1gb 無限 每月包1gb 中港澳數據
tks 考慮緊轉唔轉smt
我都係續約客 佢sell我都係$178個無限plan
但我我自己諗住21mb無限好($138)定係1.1gb無限好($178)
想知個速度差遠唔遠?
多謝報料
我估$138應該都係極限
尋晚開始發現會出現回魂夜,網速會升番去你個Plan應有或原有水平,今晚又無意間又出現多一次。咁係咪代表玩貓頭鷹時段啊? 12點幾test過一次無變化,過咗1點鐘變番快咗。
唔出奇 佢有張新出既儲值卡好似都係咁玩 黑色既
補返張圖先
唔應該係有咁嘅待遇嘅,儲值卡客你點玩唔會屌得你咁痛,正式上台客佢都咁屌穿佢
咁依家得5Mbps有無人屌穿佢
我估有人試過,唔係點會良心發現。襯你唔多覺係貓頭鷹時段唔鎖速
用緊118 21無限 update

用左28gb mk 地帶

得2mb download
咁都幾仆街
片無接受到
圖都load唔到真係垃圾服務嚟
圖先最容易發覺佢慢
片你唔係睇4k既話大把時間比佢load啦
係開段片第一下load耐d 之後都唔會覺
限速限得好撚緊要
真係好撚嬲
仲有2年捱
新約
又話唔限
有無打去嘈?
今晚可以轉去數記但插左數記張卡仲未有訊號,由iphone 3G用到而家終於要走
轉台手續 一向都係0200-0500呢段時間做
我兩個月前轉台嘅時候
都係要去到第二朝0600左右先用到
而且舊台依然仲有訊號 不過去到中午就冇左
因為我用雙卡機 同時見到兩個台都有訊號 先發覺到

168 無限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞