用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
睇片 睇片同睇片 仲有放Wifi
5GB就限
11月頭有成十日,日日抗爭20個鐘,日日都有直播睇,日日都用data。之後截數日前望吓用咗幾多,緒果6xxGB
即係你日日都喺屋企
我出親去都慢到睇唔到now直播,lag爆
咁睇你係睇邊隻直播啦。仲有啲直播用data都清楚睇到直播嘅
我意見係 人多同啲集會集中係同一個位置,咩台都有好重負擔,因為嗰個範圍都係個部份發射天線負責晒。想唔Lag都唔得啦
發夢
3>smt>csl
平時
set>3>csl

強國台狗也不屌
人生可否重來 • 會員編號: #41818 • 註冊日期: 2016/11/29

以下係有關你喺 2019 年 11 月 11 日嘅可疑留言

想知當時係你本人留言定被 hack?

* 本名單已加入會員註冊日期以供參考

冇咩特別啊
4mbos
都唔係相差好遠,但又唔係入咗FUP先試 ,到咗FUP一樣係鎖你到5Mbps
旺角新世紀慢到56k咁
(轉帖)評測3HK Net+ 比拼 1010 !打破 FUP 真無限上網救星?
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3146/214788/1/
屌 姐係加嚟都無撚用

Btw 想試吓多人嗰陣收唔收到 去發夢一定知結果
出文講明舊客慢兩倍
要認真講,3 咁樣sell俾你睇,即係有可能又在魔鬼細節條款度出古惑。唔係遲吓點樣出net++再+
屌$188 plan過左6GB就限
有冇net+用户分享下過咗5gb/20gb之後係咪限速得返4-5mbps??
118真無限電話收得好撚差 係屋企同商場都收唔水清電話
今次真係有d 嬲
全家由 orange 到 3hk 用左十幾廿年
4 個號碼都係我名
咁多年都係自動轉帳相安無事

本身自己用緊$158 / 5gb+3gb
10 月收到call offer 真無限任用王 plan
$218 回 $40 再免行政 = $178
續左兩個月,最近 check 返帳單
原來收緊我$196 (即係冇免行政)

打上去投訴要check 錄音
2 日後打返黎話錄音係隨機,咁o岩冇錄到
講到話新plan 以來從未免過 $18 行政費
亦冇可能會免行政費,一定係我聽錯...
話offer 還原舊 plan x 24 個月 (但冇得再回 = $228)

好撚癲,咁大個台做咩埋晒d 那渣野
唔係錢既問題,係值唔值既事
我將d 錢每個月捐晒去星火612 唔好屌你老母

4 個號碼完約全部會轉會,3hk 永不錄用
呢幾得月一鎖就唔會超過6Mbps。你會唔會收作差咋?
所以我所有費用從來都唔用autopay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞