用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
請留意你個下載單位 係MB/s....
繁忙時間同普通4.5g 一樣慢
份約點寫?
電話續約
E mail 冇收過續約清單條款

上my3 app 先check 到
我都係電話續 同你一樣178無限 免行政政費
但我叫佢一定要email返合約俾我 起碼白字黑字
因為呢d sales太多狗閪野
成日上唔到網喎
一睇到你話個sales話無可能減18蚊就知佢吹水,下次續約記得要問佢好幾次,清清楚楚咁問,佢地太多狗西野!
夠惡就同佢屌,同佢講話本身減18先簽!
利申:曾經中伏
都唔算好耐, 我開始時係和記星級網絡, 仲記得係$238/80mins
我老豆天地線時已經用
講呀爸無得講啦, 我開始用係果個年代, 佢比我更早用, 我只記得佢當年大哥大都幾部

我返工用就已經咁多
限4Mbps都用到咁多
頭先係公司測到6x mb

如果唔係狗鐵站都有幾十mb既

狗鐵站變左結界
你做記者返工開live?
記者一星期就百幾gb啦,點會成個月先咁
巴打們 我打左上去屌
佢話比我188 1.1G speed 無限downgrade去 118 /21mb無限
仲要唔加合約
一係148 /21mb + 1gb大陸data
我同屋企人都試過
大家去到10gb就限死5mb
比你會唔會downgrade
但佢無左1gb中國data (工作要用)

好困擾
我唔係做記者,開個Live睇(尤其上個月11月十幾日 日日街頭抗爭20個鐘),都用超過300GB啦。有時用咗無限plan就唔自各咁free住用
唔要中港data會down,仲肯$118。不過我19年年頭用$118,到依家都準咁係20GB先鎖我5Mbps。你試過係乜野Plan 10GB就鎖?
168 (full speed) +20 (中港data)
試呢個?以著唔係到40GB無鎖速?
我一個月要返兩日幾個鐘
一係用年卡算 反正雙卡
10GB就5mbps啦
我同比118 無分別
上大陸唔用多,down去$118+買張中國data儲值卡,可能仲化算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞