用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
csl唔入黨鐵結界既話,基本上真係最快,過左FUP手機都可以正常使用,但通話質素真係好撚差

3台如果以百零蚊黎講就算係咁,始終平csl一截,但限速真係
下個post名麻煩改做苦主區 真係慢撚到
臨1001你開定都得

開始限速
咁快開始限?係唔係$2xx既plan?

有無人share用net+用到100GB會唔會限速?
屌你老味, 打去1038永遠都無撚人聽電話
之後直接搵佢線上客服
我問佢有無不限速無限PLAN
佢就叫我用爆之後每日比$6買數據
我問佢咁加錢轉你地果種限5MB左右既PLAN要幾錢
佢話我無續約優惠
所以要218月費再加$148任用數據王

屌你老味都戇撚鳩
佢地終於電話回覆左我,佢地話係佢地錯,係續約同事當時無解釋清楚,無法解除限速,但可以幫我取消合約
正喎 可以取消
係咪打上去就有得轉
你去iChat 同佢地傾下先,再叫佢地落case 等PR打番比你
近排先開始係咁 用左呢個plan好多年
想問下交費問題, 依家係188 plan, 用緊第3個月
簽約交左$100 預嬓
第一個月月費單佢收我$306-$100預嬓=$206
問過sales佢笞我係基本$118+數據王$70=$188
但呢$206係第一個月$188+第二個月基本$118-預嬓$100

屌喇星好撚亂, 其實係咪即係每個月既月費都係交緊今個月既基本$118同埋上個月既數據王$70?
點撚解唔係$188, $188咁交咁撚on9
應該唔會呀,數據王好似唔夠2年既野黎

所謂無限plan 都係6gb 後免費送你數據至

但呢排超級慢
第二個月會俾少D
第三個月正常188
你幾時續約㗎?? 本身用緊邊隻plan咩價錢?
村屋撚 用ROUTER 放WIFI係屋企用 5MB 半年完約 有30MB我都滿足
我係用188plan
長期得幾mb速度係正常?
而且佢要我交月費係交138我懷疑佢俾錯plan我
留意睇你合約到期同截數日係前後一日,如果合約完結日遲過截數日好多張合約未完前最好同佢傾可唔可以將完約覺定在截數日後一日
唔知點解好多錯字,我慢慢講一次
留意番你的截數日是否同合約完結日係前後一日,例如1號截數,2號就係合約完結日。盡量同佢傾可唔可以做到咁樣。方便以後轉台時中佢陷阱
慢撚到仆街係咁斷線打上熱線又永遠冇人聽
呢幾日我都發現清晨4點-朝早7點都有番正常網速。
如果兩個係同一日,有無問題?
呢種都得,你轉台新台會係你舊台載數日再早一日
即係你舊台以前士截數日係2號,新去轉嘅台個截數日會係1號
屌你老母垃撚圾3hk, 一到夜晚就慢到冚家鏟
用緊138 21mb 無限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞