用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
Dllm加咗個net+, 變相其他全部降級,食屎啦3⃣️,以後冇幫趁!
詳細啲講講點降級?
明明續約話5GB後128kps限速無限

$108

點樣我個apps仲係得5GB?正常?
正常
“真”無限都係寫5GB啦
喺咪真無限先會寫"已升級至任用"

用緊168定178
11月日日cap圖諗住寫個詳細Email去ofca屌鳩三
但太忙搞到而家都未打
G持
求template
其實有無人分享加咗net+有咩分別
唉 下個月轉你呢個plan 簽左約 係咪真係大伏
過10零gb之後多數時間限左係4到5mbps 間唔中上返去
即係net+一定有高速,其他級如果bandwidth唔夠(如人多地方)會被降速,你有冇發覺近期速度經常變慢,甚至上唔到?太空咭更差,之前買4g太空咭放Ipad非常好用,用足25g Ltd, 再用一樣的card已經不停轉3g! 完全廢哂!
過FUP之後既限速打去投訴究竟有冇用
21mb 即係4G 唔係4.5G
咁不如用自由鳥, 10GB真係唔夠用咩?
日日煲YouTube Netflix
自由鳥最貴個plan都唔夠煲
我平均一個月用100gb左右
其實我唔介意貴 只係3hk話真 無限 唔限速 我先上台
垃圾3 sales
自由鳥用爆得128Kbps
21mb鎖左速都仲有5mbps
用得100gb 真係csl 數碼通算
唔貴?
佢唔介意貴
同埋講真
燒得成百gb
3hk 真無限 net+ 都近$300
csl 真無限 $238/272(唔包支那數據238 包支那數據272)
數碼通$314
我覺得又唔算大伏 其中一個我未打封信既原因
佢令人最不滿既地方只係佢以前唔限 而家限 又唔寫明
覺得被騙
最近係慢撚到係咁斷線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞