用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
用晒100GB 轉4G 任用
3 爆晒唔好轉過里,2Mps 大家庭等緊你
都可以當佢係最貴價4.5G無限任用Plan
有現金劵回贈唔算貴啦, 又有net+
我都剛簽4.5G 3年約, 5百幾一個月5sims 香港任用, 中港澳20GB, 除返都係1百蚊張卡本地任用, 另每人有4GB 大陸, 真心好燃平, 我自己都要3年後先可以轉5G
未知$188 + $98 net+ 咁樣玩同佢個net+又net+2.0之間有咩分別
大不了出多個number 用
我又唔覺得3後先用5G好遲,5G仲有好多頻譜OFCA都放出嚟拍賣,重點嘅700Mhz 2021年先放到出嚟拍賣,等佢啲電訊商拍塔賣晒所有5G頻譜3年後又到真5G SA年代揀好再上船真係唔會覺得遲
咁都得
點解可以用到咁多斷線斷到仆街係咁收唔到
到時班人上晒5G, 4G就冇咁塞車
有jet+2.0自然會有net+3.0
所以唔明啲人話唔抵用
所以我咪想知net+ 同佢net+ 2.0/3.0/4.0/5.0 其實有冇分別
其實係咪同一樣嘢? Net+ for 4.5G, Net+ 2.0 for 5G ?
smt 4.5G全速其實唔快。但佢普遍貴過3HK 啲plan
5G未係咁多人用就要提升速度?咁未Join5G不如唔用5G

我都唔知誠哥想玩乜
所有 5G plan 都係 Net+ 2.0
代表一定網速好慢,預定幫你提速
3台上網係咪快過Csl?想轉台
你未聽過CSL是地上最強?
好撚貴呢....
你講無限任用啲Plan?上面唔高都講緊要唔要加錢用net+ 又講過鎖速5Mbps,睇你點用而決定 join唔join 3HK
跟住又net 3.0
將個價越推越貴
真係識搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞