用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
以前唔係限7.2咩?
所謂真無限Plan以前都會限7.2Mbps
隔太耐我記錯,唔好意思
又唔洗唔好意思,唔記得提吓
望一望 凌晨1點幾用 想睇下youtube 今個月50GB都未到 得返3.幾mbps
3台出哂名有地中海貧血病,經常要吸血吸分鐘吸數據用量 你打一分鐘當你十幾分鐘計 用1Kb計1G收費 估唔到講到2020年仲有人會上當
有冇人cut到約?
有無人最近一樣係咁斷線
去完越南用過果邊既和記 (Vietnamobile, 3台有份投資) 先發現
香港既3台係天堂
越南係一日起碼3,4次拎唔到線 長load空氣
😰諗住3月尾Csl到期轉黎3 果個$177plan
原來咁多巴打都一樣由上年年尾開始覺得慢
好彩忍左3個月就到期轉走左
永不錄用垃圾3台,屌佢老母
落坑了
又係我呀
呢加由$168轉返$118
用到14.23GB ,又係限5mbps, 結果比平比貴都一樣😂😂😂😂😂
如果118 限5mbps又可以接受既

唔好問我點解
Ps 168 plan
點轉?
咁你po黎把撚?
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
因為唔知點解今日咁快 其他日子 5mb
間歇性係咁 過一陣再試就會打返你落5mb地獄
宜家用緊3HK 4.5G 10GB $198/m
就黎完約 佢打黎叫我轉$238/m 無限
想知點handle 可以最抵玩 求教
話太慢叫佢downgrade
降番係咪差唔多?
頭6gb 變左21mb
限左仲快過168
屌佢啦 我168未過6gb已經21mb
師兄係直接打過去話降grade?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞