用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
個個月交定兩個月交月費都得?想問埋
本身支那移動都交緊$200 5gb>384kb
而家有20gb>5mb仲平咗咪好囉
smt 3月11到期
本身同個sales傾緊1.1gb 睇呢個post又怯左
同個sales講話想改變主意會唔會好仆街 佢呢幾日係咁催我想簽約了
限速等緊你
歡迎進入3hk 3Mps 大家庭
我未簽約架
算啦 好過cmhk 既(大欖隧道除外,大欖3hk 無4g)
4Mbps肯定用到炆
而家用緊98$ 8gb plan,8gb後得返128kb
仲有年半約
轉左工得閒到仆街
8gb完全唔夠用

好想加錢轉無限plan
但見你地話無限plan都會限5mb
請問限速後夠唔夠睇utube?
睇到我就已經心足了
依家youtube裡面好多片都進步到50/60fps ,5Mbps 1080p 50/60fps一定buffer到你炆,最少都要以前咁鎖速到7.2Mbps先夠,你睇720p 50/60fps都還可以嘅
SMT已經算係最好用嗰間...
本身睇緊價錢諗
之前俾連登smt sales係呃鳩我450真無限
以為3台都幾好先諗下
早前版主測試過 3 香港嘅 Net+服務,唔知係乜,大家可以 Click 呢度。事實上,早前 iPhone 11 開賣,唔少 iPhone 用家買機上台已經送咗呢個服務。好消息係,係  4 月 1 日,會自動升級至 100GB 數據,仲同時開啟埋 5G 服務,等到下一代 5G iPhone 推出,買機即用,仲有大量數據。
$388得100GB ,但大用量嘅4.5G用家又唔只用100GB咁少。但4.5G當你用埋net+,又好似唔洗$388 。
咁理論上388速度會快D嘅
實際就
幾肯定大部時間都用4.5G ,仲要指定位置先收到3HK所講嘅5G
咁睇你出個乜野4.5GPlan +個net+計劃 好似仲化算
唔會
試過第二個月交兩期錢都冇事
夠 包你覺得抵
利申 用緊118
CSL 續約$254
12GB後FUP+2GB大陸數據
抵唔抵
12GB後fup ok嘅
不過唔係好快就到期 可以再等等
屌 仲以為剩係我一個慢
剛剛睇有12+12再FUP,加2G支那數據
做到月底喎

都係254蚊,依家數通係咪要300以上?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞