用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
咩plan
都有22Mbps
但有時聽收音機都斷
你每個月用量幾多?
用緊支那移動,而家都係每個月用7-8gb,就完約想轉3HK 21mbps/所謂全速 無限,以咁既用量黎計轉唔轉得過?唔想再俾錢支那移動賺,smt又貴咗啲,冇乜選擇
想轉無限用下,唔想限住幾gb咁用,問過sales smt 冇21mb無限plan
我想問你地講嘅3無限plan 係 5gb+無限21m個種

定全速4.5gb無限 plan $177 ?

大家係過左10gb就被降速?

因爲我想轉丫黎緊
兩種plan都有,降速情況嚴重,如果你接受到降速,就可以考慮。

個人建議揀21mbps 夠,大部分情況都唔會過21mbps,加上降速,4g 同4.5g 無L分別。

ps 完約實走
走去邊好?
我成日睇片睇fb相 21mbps好似唔夠
你要坐黨鐵既話
得smartone 可以走去
我覺得csl 係黨鐵入面係屎😤
我由csl轉3。csl 由世界盃後就開始食屎
依家仲有冇21mbps $118?
話新客無喎,加價到$138
但之前簽好$168/$178,自鎖5Mbps後,有巴投訴話降落去21M去$118又話得喎。
巴打 可唔可以幫我睇下?有無高見

我本身就係想轉呢個177 無限

黎緊3 台到期,想轉台
https://lih.kg/1817009
除左用量,要concern 接收。

搭唔搭地鐵,咩區出末多都要考慮

係唔知點解upload咁慢
無plan number, 但原價218+任用
DLLM 3台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞