用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
屌你老母用緊3hk 118 係室內收得極差
地點北區
出街就正常返 但有時入商場講講下電話都斷線
之前hkbn同csl都唔會咁

用貴價plan 待遇係唔同啲
今個月全部用LTE, 月尾睇下點
基本上過20GB或者40GB都冇限速 應該keep住去到下個帳單結算日
我之前用21Mbps無限plan 過20GB就鎖速
到後來更加嚴 過~10GB就限速
3室內成日都跌落4g
以前用csl 係市區8成時間都4g+
3真係差到無朋友 係屋企連電話都成日收唔到同收唔好 落樓出到街先正常
唔想中伏既買儲值卡試左先好上台轉台
其實講明無限plan 唔鎖速,點解又會有鎖速。聽日打電話去問下先
合約入面有呢句,準備轉走。

當每月使用的流動數據用量超過該月服務計劃包含的數據用量,數據服務仍可繼續使用,惟於下一個賬單日前 你所享用的網絡資源將因應網絡情況而分配會較少,數據服務體驗或會受到影響。
用緊168plan
個網的確係咁寫,但我睇番我續約個交件,根本就無黎項,而且合約上叫超級數據王,而唔係任用數據王。佢地單方面改左名同加左黎項落去。如果我續約果時白紙黑紙寫住,我無野好講,e+佢地單方面改左屈我食,剛ichat同佢地傾,雞同鴨講,幫唔到我。
你過嚟綠線用csl. 包你長期air
睇嚟CSL搭地鐵堅係伏
長期5MB路過 仲要2舊幾水一個月
剛試左,data過左40GB 係時代廣場試試download 有50mbps
點解4.5G 收爆都咁慢?
你又知你係收緊 4.5G?
因為你用緊 Intel modem
好似真係, 二手科技
iPhone6s後嘅機 最少都可以行到2CA 4.5G
好唔抵
應該好快有人叫你畀98蚊用+net服務

本身$2xx經已係貴plan, 仲要屈人畀多98蚊

不過 香港 間間都係咁衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞