用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
嘩屌 師兄交幾錢
仆乖 中撚哂3hk伏
138無限
希望我188唔好有呢個速度
用多少少就會變成呢個速度
我果陣岩岩用爆5gb..
不過依家正常返
都係得4.幾mbps?
如果你唔Join net+多數會被鎖速5Mbps或以下
上返21mbps
想知$188 join要加幾錢?又會快幾多?
$98 但我無試,你等個已經Join嘅睇佢點先。
上面都有巴絲放個金色用量圖,應該有人Join咗
全世界免費升級到5G?
應該講緊呢一個?

Diamond 用戶
幾錢
其實有無人用緊net+?無人包膠過
其實有無人用緊net+?無人包膠過
今朝無聊跑吓速,$118 21M個任用數據王個plan ,已經用咗44GB 。無啦啦有番21M應有速度早晨優惠時段?

高過21mbps
老老實實我放飯Netflix送飯,搭車Youtube下碌下ig,返到屋企入房收wifi麻麻地所以通常照用Data,又唔覺好影響我,係有時一次過Update成十個app會開返Wifi廢事有排等
好似就出net+2.0又要科水
唔係話,之前笑佢會有
真的嗎?
待 5G 正式推出時,3HK 會公佈更多增值服務。另外 3HK 會在 5G 月費計劃之外提供「4.5G 任用數據王」、「Net+」以及「Net+ 2.0」等等網絡增值體驗,最終達到 3HK 極優網絡的高容量、低時延和超高速 3 大優勢。

https://hk.mobi.yahoo.com/style/3hk-4-%E6%9C%88-1-%E6%97%A5%E6%90%B6%E5%85%88%E6%8E%A8-092425365.html
我冇計佢幾時限速, 因為我個個月300 ~ 400GB 咁用
10GB 20GB開始FUP 對我冇乜分別
佢限速個時, 有時限4~5MB 有時限21~24 MB, 冇定. 我估真係睇下個時個多唔多人用DATA.
我有啲唔明 100GB只係包5G訊號時計? 佢有個數據任用王係4.5G用,咁4.5G係無限任用?
即係最貴價4.5G無限任用Plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞