用緊 3HK 無限 Plan 入一入黎 (2)

1001 回覆
57 Like 1 Dislike
過左15/20gb 就黎料了 可以期待下
得5Mbs仲可以share比全家
主要share幾部手機啫,其他電器電視就唔用佢。
俾多少少用Smartone真係唔好貪平
黃埔花園
仲快過你哋用全速之後限速個速度
238+18 續約真無限
係放工時間屯門公路有時好撚廢之外都冇乜問題
我續左3HK corp plan , $98 8GB 4G, 係咪算平
想問邊間先係真無限 姐係過咗50gb 都唔鎖速
3hk 想轉
我自己個人經驗黎講 唔鎖速嘅得返csl/smt
至於cmhk 我冇用過佢嘅全速無限plan
而且都唔會推介
自己而家用緊smt全速無限plan
已過fup嘅測試 比你參考下
求教學

3hk 168 過咗15gb
點睇

原來係7gb 記錯咗上個月
上星期190續咗4.5g 2年 有冇收貴咗
真無限?
NET+/轉台走人
cmhk有20GB唔鎖速全速無限plan已過fup嘅測試比ching你參考,佢最多50GB一樣唔鎖速全速無限,但冇人用緊50GB:
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27594775&extra=&page=1

https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28728337&extra=page%3D1&page=1
好 到期即轉走freeHK
有冇人有net+ 過20gb?
乜舊客續約唔係$296先有4.5G全速真正無限任用咩?新客要$314(12GB$238+58+$18)
今個月先出 應該未咁快有測試睇
價錢方面係抵
速度方面呢?
全速plan好似大約過20GB就會大機會限速4Mbps
同埋未必跟時段限速 似係根據基站當時嘅負荷而進行限速
利申:早兩個月我仲係用緊3HK嗰陣嘅個人體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞