[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁個故仔link係hero...
比起鳥瞰時代
呢集算難難啦..
老屎弗mode勿屌
顏色人馬 難度點分?
銀最難?
我靜係想殺巨棍人馬/5連射人馬

巨棍應在山山頂或者捉巨型馬果度
真係好高攻,有時bullet到都可以打中我

紅,藍,白,銀,四色,唔知係唔係錯覺,好似四圍都係銀,好難搵到其他色,除左某d 指定位,zora 拎電箭果隻係紅,王城gate1 果隻係藍,gate 2係白。。。

我現時親身打過有標示既,有15隻人馬
佢地好似會隨住你既 進度 / 武器 / 祠堂
會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點
4隻顏色好似分別係 2千 3千 4千 5千 血

我宜家都大部分銀色

大部分怪都會跟你殺敵數量而升級成白/銀色
人馬都係,除左雷獸山/王城不變
因為果三隻留畀你影相儲圖鑒用
而且王城如果兩隻銀色人馬仲難過boss會比人屌到反艇

真係玩耐左知到link d 無敵技能,搞到連銀人馬都秒。。無曬樂趣。。。btw,我打過一把人馬斧好似109攻

咁都要捉timing 既,
期望下hard mode啦
咁個故仔link係hero...
比起鳥瞰時代
呢集算難難啦..
老屎弗mode勿屌

如果咁樣相比
的確已經好撚難
顏色人馬 難度點分?
銀最難?
我靜係想殺巨棍人馬/5連射人馬

巨棍應在山山頂或者捉巨型馬果度
真係好高攻,有時bullet到都可以打中我

紅,藍,白,銀,四色,唔知係唔係錯覺,好似四圍都係銀,好難搵到其他色,除左某d 指定位,zora 拎電箭果隻係紅,王城gate1 果隻係藍,gate 2係白。。。

我現時親身打過有標示既,有15隻人馬
佢地好似會隨住你既 進度 / 武器 / 祠堂
會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點
4隻顏色好似分別係 2千 3千 4千 5千 血

我宜家都大部分銀色

點睇血量

完成左某個回憶
會送俾衫俾你

就係封面藍色果件
https://www.youtube.com/watch?v=mQBXBFzcn88

飛行玩飛幾遠個MINI GAME
有人飛到去野外求生個島
https://www.youtube.com/watch?v=mQBXBFzcn88

飛行玩飛幾遠個MINI GAME
有人飛到去野外求生個島

有人飛左 6千幾米
隻game真係正 之前幾個位卡咗 去睇攻略,發現其實花多少少時間、細心啲都會解到,之後就堅持唔睇攻略
解謎game要咁玩先正

呢隻game既精髓

有一個shrine我真係忍唔住睇解法

連打2次golf
粉紅字但字型較到最大係咩玩法
隻game真係正 之前幾個位卡咗 去睇攻略,發現其實花多少少時間、細心啲都會解到,之後就堅持唔睇攻略
解謎game要咁玩先正

呢隻game既精髓

連打2次golf

呢個無解法 純粹好撚難

第二關寶箱試左十野好彩開到
粉紅字但字型較到最大係咩玩法

我set錯左sorry

我自己睇返大笑左出黎

見到舊石好想拎起佢睇有無seed

見到舊石好想拎起佢睇有無seed

呢啲通常無架
要山頂先有
琴晚流鼻血
希望我死之前可以齊120
琴晚流鼻血

120 唔難 900 先嘔血
琴晚流鼻血

120係shrine?900係咩
琴晚流鼻血

seed
琴晚流鼻血

seed

yahaha
琴晚流鼻血

seed

yahaha

屌有聲
琴晚流鼻血

seed

yahaha

屌有聲

btw
加欄位果隻野唔係馬場過後就返左屋企咩
點解搵佢唔到
琴晚流鼻血

seed

yahaha

屌有聲

btw
加欄位果隻野唔係馬場過後就返左屋企咩
點解搵佢唔到

你去過就長駐架啦
解謎game要咁玩先正

呢隻game既精髓

連打2次golf

邊估到第二次個玩法呀大佬 無睇真係唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞