[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下邊個位既人馬最廢, 想升野蠻裝

拎雷箭個隻

係,

ok 咁今晚再戰人馬

慢動作同反盾呢2個動作,真係唔係下下得,有時太緊張亂晒籠

人馬都幾大壓力 一下死

唔用呢兩技 射箭同定身都好夠贏 可能風險仲冇咁高

定身? 人馬lock 到?

lock到呀

咩都試下呀就會發現好多好玩野 試埋磁力添呀

拎雷箭個隻

位置?

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

拎雷箭個隻

位置?

野蠻裝都有啦喎 拎雷箭個隻既位置無理由唔知呀
未搵你條女?

廢既可以無傷贏 其實打勁個啲都冇咩分別 反正人馬啲動作都差唔多 想升裝打勁啲好似多啲料出

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

拎雷箭個隻

位置?

未搵你條女?

廢既可以無傷贏 其實打勁個啲都冇咩分別 反正人馬啲動作都差唔多 想升裝打勁啲好似多啲料出

咁我去打勁既

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

禁四神獸主線地圖就會有mark

算唔算劇透

拎雷箭個隻

位置?

未搵你條女?

咁我去打勁既

Ching 係咪要操到比卡超100lv先去打大岩蛇既人?

拎雷箭個隻

位置?

未搵你條女?

咁我去打勁既

Ching 係咪要操到比卡超100lv先去打大岩蛇既人?

我捉尼美蘭用連續踢架啵

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

冇大象=冇玩過

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

冇大象=冇玩過

一路都係遊山玩水 見神殿就解 見支線就接
淨係打左駱駝咋

拎雷箭個隻

位置?

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

冇大象=冇玩過

淨係打左駱駝咋

我都係打完象,跟住去開地圖,之後同你一樣,都唔得閒玩主線。

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

冇大象=冇玩過

淨係打左駱駝咋

我沿著主線遊山玩水 開左一個地圖 clear 一個area咁
有啲支線要過左主線先出現

大象個關山頂

我連大象都唔知喺邊

你玩到邊?

70個神殿

冇大象=冇玩過

淨係打左駱駝咋

我沿著主線遊山玩水 開左一個地圖 clear 一個area咁
有啲支線要過左主線先出現

大方向都係4神獸 中間想做咩就做咩

GW會出攻略本

仲完美過官方個本??
官方好似齊晒120祠900seed解法同位置

中文就好了

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

咁香港有人很出官方攻略本,點都買本支持下

香港出就唔係官方啦

咁我都會買既
始終係中文
果個呀婆要你要咩memory 係要我係咁影相比佢?
呢個任直接skip左
果個呀婆要你要咩memory 係要我係咁影相比佢?
呢個任直接skip左

唔係影,去到地點會有黃光跟住睇片,完左阿婆會送衫比你。
玩左超過65個鐘終於開曬所有地圖,但聖獸都係打左兩隻。但火山d區域都仲未開始探索,尋晚突登唔打風聖獸,先慢慢行鳥人隔離個峽谷,去到個遺忘的聖殿嚇左一嚇,大家得閒可以去返轉
地圖頂嗰隻人馬都唔難打喎
地圖頂嗰隻人馬都唔難打喎

自拍D大野效果唔錯
玩左超過65個鐘終於開曬所有地圖,但聖獸都係打左兩隻。但火山d區域都仲未開始探索,尋晚突登唔打風聖獸,先慢慢行鳥人隔離個峽谷,去到個遺忘的聖殿嚇左一嚇,大家得閒可以去返轉

某程度上可以話係最後一座要開的廟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞