[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
話說 暗女神像係邊
爆晒機都未見過

Link間屋附近有 賣血換錢
馬果方面有冇教學
只係知騎上去, a制跑, L制摸佢
仲有冇其他?

裸打唔用盾

試下唔用武器, 剩用炸彈炸死佢

爆左機開個新save鳩玩

900粒seed都搵晒?

邊有咁快
而家30個鍾慢慢玩先玩左40個shrine
試過有一晚成晚係到捉馬無做過其他野

成晚係到碌Ling

去捉公主隻馬, 一勞永逸

公主隻其實馬係咪最快

街邊捉既馬個spec睇落勁過佢

唔係最快, 勝左一開始就有隻5加速既馬, 同埋有公主陣味

馬果方面有冇教學
仲有冇其他?

斑點馬易D, 純色馬難捉D, 冇氣可以食藥回
想問下有冇得熄左個體感功能
馬果方面有冇教學
仲有冇其他?

按實lz可以加方向左右行或跳舞
但小心落馬卡牆中bug
馬果方面有冇教學
仲有冇其他?

按實lz可以加方向左右行或跳舞
但小心落馬卡牆中bug

咩位有得落名?

邊有咁快

成晚係到碌Ling

公主隻其實馬係咪最快

隻白馬唔係公主馬既後幾代黎啦咩

陣西味應該冇傳到咁多代呀

BTW 如果係同一隻馬百幾歲都跑得郁係幾有毅力
留名先
琴晚卡左係zora 隻beasts 果到,今晚再打

邊有咁快

成晚係到碌Ling

公主隻其實馬係咪最快

隻白馬唔係公主馬既後幾代黎啦咩

陣西味應該冇傳到咁多代呀

BTW 如果係同一隻馬百幾歲都跑得郁係幾有毅力

其實唔難, 去到魚人村個個士兵都話以前同link一齊玩過遊過水
留名先

卡左係邊
留名先

卡左係邊

最後打大佬去到後半條血好難搞

利申得5心 同埋第一次玩zelda
我隻馬試過跌左落海

劇透
留名先

卡左係邊

你用rune拆佢D冰同埋用雷箭怒射佢就死嫁啦,
同埋用static rune可以定佢幾秒
大家比tips唔好比得咁明顯啦

呢隻game唔自己諗點解決 係唔好玩嫁
[qu ote]大家比tips唔好比得咁明顯啦

呢隻game唔自己諗點解決 係唔好玩嫁[/quote]

sorry
留名先

卡左係邊

你用rune拆佢D冰同埋用雷箭怒射佢就死嫁啦,
同埋用static rune可以定佢幾秒

D冰係用箭擋緊

+1

你地有咁多箭咩, 長期唔夠LOL
話說 暗女神像係邊
爆晒機都未見過

Link間屋附近有 賣血換錢

村口中午有個鬼鬼祟祟既細路
陪佢傾下計先啦

Quote 左之後先覆就唔會搭錯線啦
玩潛入咁緊張一去到大佬真係得淡笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞