[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Central area 全部都係四腳爬爬guardian, 點搞呀

練下盾反先
4腳爬先正

佢一野衝到埋黎反唔切

佢都冇物攻

練唔成功係咪無方法unlock 個castle

就咁衝囉

好,我再練下 唔該巴打
Central area 全部都係四腳爬爬guardian, 點搞呀

練下盾反先
4腳爬先正

佢一野衝到埋黎反唔切

佢都冇物攻

就咁衝囉

佢瞄你嗰陣唔好同佢垂直跑
不過冇盾反入到城你都係67架啦

練下盾反先
4腳爬先正

佢一野衝到埋黎反唔切

佢都冇物攻

好難反
唔係早左少少,佢射中我 就係遲左射爆盾

練下盾反先
4腳爬先正

佢一野衝到埋黎反唔切

佢都冇物攻

好難反
唔係早左少少,佢射中我 就係遲左射爆盾

去遺忘廟到練
個Hylian Shield係咪都會爆?

係 不過有方法買返

係 不過有方法買返

放屋企算
反正拎個煲蓋都係咁樣反
有冇位可以刷蜜糖?

影相叫雷達幫你去搵啦
zora 城南方好似會有
咁上下

依家就係差第一粒
thz bro

一開始4祠堂果到地方
西南方呀伯間屋再向西行盡頭
有一群哥布林,入面有個洞
洞應該有

我教你

一個字,閃人
有冇位可以刷蜜糖?

影相叫雷達幫你去搵啦
咁上下

依家就係差第一粒
thz bro

一開始4祠堂果到地方
洞應該有

殺熊都有,好似係
有冇位可以刷蜜糖?

影相叫雷達幫你去搵啦
咁上下

依家就係差第一粒
thz bro

一開始4祠堂果到地方
洞應該有

殺熊都有,好似係

熊仲難遇過蜜糖

我教你

一個字,閃人

我開頭見就隻野仲好好心機用2-3把古代武啪啪聲斬哂佢D腳之後慢慢SM佢

我教你

一個字,閃人

我開頭見就隻野仲好好心機用2-3把古代武啪啪聲斬哂佢D腳之後慢慢SM佢

三炮死你同佢玩腳

我教你

一個字,閃人

三炮死你同佢玩腳

都哂腳佢就AIM唔到你

我教你

一個字,閃人

三炮死你同佢玩腳

每次斬斷隻腳佢會重新描準過你啦
btw master sword斬兩下斷一隻

我教你

一個字,閃人

三炮死你同佢玩腳

每斬一隻腳就有一粒素材
根本預你斬腳

我教你

一個字,閃人

三炮死你同佢玩腳

打爆已經唔好玩 成堆跟著全部避開哂 先刺激 反正打爆哂都冇乜用
打完新手任出去upgrade 埋
去咗個chaas qeta shrine 打隻4腳爬
死咗兩個鐘都扣唔到一半 係咪應該放棄

利申 身上冇一把野過20

一開始唔好打modest and major
如果你打極都打唔贏 咪即係代表你唔好搞佢住囉⋯⋯
你都唔夠武器同佢爆
一係你落勁buff扣多d
十二點諗住打一陣

點知打到而家
升野蠻人裝要人馬角
想知有無人知全地圖人馬位置?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞