[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
可能佢有拎授權呢

有拎授權就會大大隻字寫出黎啦
BTW 出攻略本好似唔駛拎授權
可能佢有拎授權呢

下常應該要掛?
用人d作品去做商業用途
坊間偷雞果d就算啦
可能佢有拎授權呢

下常應該要掛?
用人d作品去做商業用途
坊間偷雞果d就算啦

真心唔知
本來GAME書已經係攻略本啦
期期都有

咁YOUTUBE直播嗰D都有收入
應該都冇授權
得返15RUBEE
可能佢有拎授權呢

下常應該要掛?
用人d作品去做商業用途
坊間偷雞果d就算啦

真心唔知
本來GAME書已經係攻略本啦
期期都有

咁YOUTUBE直播嗰D都有收入
應該都冇授權

自行製作係唔需要授權, 授權就變官方了
係可以自行出攻略的, 當然內容唔可以有抄襲官方攻略成份

係wo,睇真d佢又冇寫官方授權

中文就好了

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

咁香港有人很出官方攻略本,點都買本支持下

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港
我都買左本純收藏用,自己慢慢玩

日文?

英文

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文
[img]https://na.cx/i/sRst27Z.jpg[img]

gundam迷

點睇都係命運石迷

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文
[img][url]https://na.cx/i/sRst27Z.jpg[img][/url]

gundam迷

點睇都係命運石迷

勿起底
攻擊果陣呢 係唔係我睇準時機lz+方向+x 有冇盾都用到slow motion?
攻擊果陣呢 係唔係我睇準時機lz+方向+x 有冇盾都用到slow motion?

係,

中文就好了

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文

係,

ok 咁今晚再戰人馬

中文就好了

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文

你買左2盒zelda 咁多?
打左2次BLUE HINOX都冇跌GUTS
係咪要用D特定方式打佢
定係我真係咁屎弗?

係,

ok 咁今晚再戰人馬

慢動作同反盾呢2個動作,真係唔係下下得,有時太緊張亂晒籠

中文就好了

翻譯咗官方果本就搞定
真係easy job

香港出就唔係官方啦

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文

呢本應該分開買,去amazon,重有硬皮版本。

係,

ok 咁今晚再戰人馬

人馬都幾大壓力 一下死

官方

想支持就買官方啦
Amazon訂直寄香港

日文?

英文
[img]https://na.cx/i/sRst27Z.jpg[img]

呢本應該分開買,去amazon,重有硬皮版本。

建議大家買硬皮,本書好大本硬皮好渣易揭d
兩隻Zelda 係因為一隻買機食
之後又訂到官網限定

係,

ok 咁今晚再戰人馬

人馬都幾大壓力 一下死

唔用呢兩技 射箭同定身都好夠贏 可能風險仲冇咁高

係,

ok 咁今晚再戰人馬

人馬都幾大壓力 一下死

定身? 人馬lock 到?

係,

ok 咁今晚再戰人馬

人馬都幾大壓力 一下死

定身? 人馬lock 到?

lock到呀
想問下邊個位既人馬最廢, 想升野蠻裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞