[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

呢個真係......

其實每一個祠既副標題係好大既提示

呢個真係睇你敢唔敢既姐

用2 個 炸彈+爆箭 暴力過左

無諗過用爆箭
我諗我果個係正攻法
顏色人馬 難度點分?
銀最難?
我靜係想殺巨棍人馬/5連射人馬
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

應該白髮最強
40防硬食一下十格
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

應該白髮最強
40防硬食一下十格

你攻+3 古代裝 用60 攻斧 轉佢屎眼 +個鎖 2 圈帶走
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

應該白髮最強
40防硬食一下十格

你攻+3 古代裝 用60 攻斧 轉佢屎眼 +個鎖 2 圈帶走

我未有咁高配置
上buff打正面戰殺左
有個神廟入面要單挑一隻野佢運射 近戰多 點反

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

師兄你個 bug 中得好深喎

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

你岩,果把係60攻大斧
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

巨棍應在山山頂或者捉巨型馬果度
真係好高攻,有時bullet到都可以打中我
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

紅,藍,白,銀,四色,唔知係唔係錯覺,好似四圍都係銀,好難搵到其他色,除左某d 指定位,zora 拎電箭果隻係紅,王城gate1 果隻係藍,gate 2係白。。。
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

紅,藍,白,銀,四色,唔知係唔係錯覺,好似四圍都係銀,好難搵到其他色,除左某d 指定位,zora 拎電箭果隻係紅,王城gate1 果隻係藍,gate 2係白。。。

我現時親身打過有標示既,有15隻人馬
佢地好似會隨住你既 進度 / 武器 / 祠堂
會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點
4隻顏色好似分別係 2千 3千 4千 5千 血

我宜家都大部分銀色
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

佢有幾種攻擊模式
如果佢儲力向下打既
一定要走,橫 bullet 到都必中
因為佢範圍攻黎

俾佢陰左幾次
巴打們想問下果d礦石有咩用?
小弟冇錢想賣哂佢 但又驚日後要用到
有粒鑽石值500

同埋d衫係咪唔會爆?冇耐久?

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

你岩,果把係60攻大斧

應該就係呢隻

之後我skip呢間先

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

你岩,果把係60攻大斧

應該就係呢隻

之後我skip呢間先

其實連射真係唔洗驚 盾反左是但一下佢就唔會再射
Link咁多無敵技能 (定,slow motion, 盾反......) 淨玩一種都夠打

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

你岩,果把係60攻大斧

應該就係呢隻

之後我skip呢間先

Link咁多無敵技能 (定,slow motion, 盾反......) 淨玩一種都夠打

其實咩都唔識都打得贏...不過要爆多少少武器同埋用多倍時間

佢拎咩武器呀?
有無拎盾 ?

冇 四隻手都係刀
又識360轉轉

最多得3隻手喎
仲要 3隻手都唔同武器
應該係 1刀1劍1矛

係刀斧矛

你岩,果把係60攻大斧

應該就係呢隻

之後我skip呢間先

連射根本最易打
用跑就可以避哂
佢儲氣又儲成10秒任你打
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

佢有幾種攻擊模式
如果佢儲力向下打既
因為佢範圍攻黎

俾佢陰左幾次

原來山頂果隻好弱,巨馬果邊勁好多
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

佢有幾種攻擊模式
如果佢儲力向下打既
因為佢範圍攻黎

俾佢陰左幾次

有隻響競技場...勁到痴線唔知點打
地圖左上都勁...不過叫有得打
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

佢有幾種攻擊模式
如果佢儲力向下打既
因為佢範圍攻黎

俾佢陰左幾次

果隻其實好屎[sosad
拎大棍既勁好多
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

佢有幾種攻擊模式
如果佢儲力向下打既
因為佢範圍攻黎

俾佢陰左幾次

果隻其實好屎[sosad
拎大棍既勁好多

大棍78攻
打佢用左我把王家69++
鬥技場應該係初級人馬
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點

我宜家都大部分銀色

大部分怪都會跟你殺敵數量而升級成白/銀色
人馬都係,除左雷獸山/王城不變
因為果三隻留畀你影相儲圖鑒用
而且王城如果兩隻銀色人馬仲難過boss會比人屌到反艇
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點

我宜家都大部分銀色

點睇血量
顏色人馬 難度點分?
銀最難?

會變得隨強

暫時唔知道佢個機制係點

我宜家都大部分銀色

大部分怪都會跟你殺敵數量而升級成白/銀色
人馬都係,除左雷獸山/王城不變
因為果三隻留畀你影相儲圖鑒用
而且王城如果兩隻銀色人馬仲難過boss會比人屌到反艇

真係玩耐左知到link d 無敵技能,搞到連銀人馬都秒。。無曬樂趣。。。btw,我打過一把人馬斧好似109攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞