[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
把MASTER SWORD係咪都會爆

唔會爆

咁咪可以瘋狂用佢

BTW 30攻

30攻既時候用得多會唔俾你用一段時間

60攻既時候應該無限用? 未試過60攻爆
可能因為60攻好快ko個boss

可以升60攻架?
我自己磨下, 唔想咁快拎屈機武

唔洗升 適當既時候佢就會變60攻

唔會爆

咁咪可以瘋狂用佢

BTW 30攻

可以升60攻架?

真男人薩爾達就應該unable 晒d珠同唔用master sword

珠?

唔會爆

搭單問,武器耐久係咪無得整

其實唔會想整番個武器 因為根本多到唔夠位放

四獸既武器可以用材料整

Ok thx
係咪全部武器都有耐久度
咁辛苦整返黎 用幾野就爆左
同一個level 既長槍,片手,大劍 係 20:40:60
咁係咪係攻擊比例係1:2:3?

一個 bullet time period 30長槍係咪=60master sword = 90 大劍
係咪全部武器都有耐久度

得 傳說中嗰把野 無

唔會爆

咁咪可以瘋狂用佢

BTW 30攻

可以升60攻架?

真男人薩爾達就應該unable 晒d珠同唔用master sword

珠?

應該裸埋裝 賣哂啲心同體 淨係拎武器同盾

我最近等錢洗都賣哂啲心
屌佢老味行到大半同我調轉頭
同一個level 既長槍,片手,大劍 係 20:40:60
咁係咪係攻擊比例係1:2:3?

一個 bullet time period 30長槍係咪=60master sword = 90 大劍

槍好爽
攻速勁快
係咪全部武器都有耐久度

得 傳說中嗰把野 無

炸彈都冇 窮撚恩物
原來d馬識自動導航咁舒服

製作人話方便你邊騎邊射

打齊神殿了,係爭大部分支線未解同d seed
聽說完成度係睇爆機+去齊神殿+所有seed+所有地名開晒...即係我仲爭8xx粒就完成度100%
拎到最後果套裝發現升級用素材勁煩
又果實蜂蜜又金甲蟲又流星又龍牙
龍素材唔難拎,係流程悶
一次刷三條龍個流程仲規律過打老山龍
果實蜂蜜金甲蟲最黑人憎係量又大,每次去森林得一兩個
果實我尋晚炸幾個鐘樹先齊30粒
之後先同我講要15蜂蜜15金甲蟲升裝
打算升完件裝再慢慢解支線同搵seed

我由得佢俾狼食
原來背住火劍已經可以提高溫度
打怪既時候用L AIM隻怪 之後佢打果陣 禁Y有SLOW MOTION?

製作人話方便你邊騎邊射

都係好難
好佩服D人操作咁勁
我宜家去到有D識騎馬既怪,俾佢追到仆街,仲有D會變忍者既路人
我都係去返忍者村龜下先
打怪既時候用L AIM隻怪 之後佢打果陣 禁Y有SLOW MOTION?

盾反
我打四聖獸斬爛過60攻聖劍
因為之前拎左拎採礦

聖劍都爆左咁點算
因為之前拎左拎採礦

我都好中意用佢採礦 用爆左先炸彈

仲有跳既方向
因為之前拎左拎採礦

我都好中意用佢採礦 用爆左先炸彈

爆左既意思係暫時唔用得咋話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞