[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
水村真係要正路走,唔好飛

都話未必個個跟正路
如果中途插中仲可以搵到王子
如果由後山飛入水城會有人同你講王子搵你
叫你落山搵佢好似係
左上角雪山係咪有個神殿收埋左
係咁響但係搵極都搵唔到
仲要個雷達行邊個位都唔係好大個圈

成隻game 有十個左右既既祠收得好埋 比心機搵

最驚唔係收得埋, 係唔接任解唔到果d

提示:入口係度石門
入面好靚,有唔少夜光石

我當時係左上屈左兩三個鐘,頂唔順睇答案
點解隻雀仔易咁多
無論事前 內部 同埋隻BOSS

原來你都有玩

我PKM IGN叫DROGBA之前係叫LINK
水村真係要正路走,唔好飛

都話未必個個跟正路
如果中途插中仲可以搵到王子
如果由後山飛入水城會有人同你講王子搵你
叫你落山搵佢好似係

我意思唔跟正路就miss左王子個小型對話
一個蘋果賣100蚊, 好似好搵過碌LING
一個蘋果賣100蚊, 好似好搵過碌LING

邊到

中後期既事
有冇人知用SWITCH玩ZELDA,點樣將個溫度由華氏F整做攝氏C?
有冇人知用SWITCH玩ZELDA,點樣將個溫度由華氏F整做攝氏C?

好似係 主機區域問題

語言
是但啦影響唔大
成日聽你地講大笨象大笨象
心諗應該係喺火山啦
屌一浮上黎嗰下

語言
是但啦影響唔大

有咩關係

語言
是但啦影響唔大

有咩關係

都係睇果度有冇紅/藍色姐
想問下Mipha裝既頭盔係邊到攞到?
係佢個城到做影相任拎左件下身,差頭盔

另外想問下mipha 城隔離有個祠堂係水入邊,唔知點升佢上黎

另外想問下mipha 城隔離有個祠堂係水入邊,唔知點升佢上黎

開箱有

不過件爬山褲點有???

開箱有

不過件爬山褲點有???

佢個城到有個人叫你上去影隻人馬俾佢睇,就會俾你
咁mipha城隔離個祠堂點開
死喇,個左掣唔知係咪有事
而家 link 有時會自動向前跑
但我出返去calibrate 左掣又無事

話說我射箭時,按住R不動,個畫面有時會一路慢慢向左移,係咪個joycon有問題

話說我射箭時,按住R不動,個畫面有時會一路慢慢向左移,係咪個joycon有問題

六軸感應

六軸感應

其實有冇得DISABLE佢

六軸感應

除左設定仲會喺邊
禁入去自己睇下好難咩

六軸感應

除左設定仲會喺邊
禁入去自己睇下好難咩

不過我建議唔好disable

六軸感應

除左設定仲會喺邊
禁入去自己睇下好難咩

不過我建議唔好disable

我試過改跳X>B之後唔慣最後冇改到SETTING任何野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞