[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
發覺玩雪球刷錢會上癮,玩到停唔到手。
刷到2萬蚊夠唔夠買晒之後d道具?
岩岩打完3隻聖獸

夠啦
洗得最多都係 開最高級大妖精
岩岩好1萬
有冇人會lag?
有時會lag1-2秒,有時仲lag到定格1秒
有冇人會lag?

有無 update game
火山同迷霧森林我之前都會lag
update 完有改善
岩岩打完3隻聖獸

夠啦
岩岩好1萬

寧願打怪賺錢都唔想玩雪球 好悶

一開始我都雪球
終於捱完 1萬就無再玩過

推雪球推到訓著
https://www.facebook.com/GameSpot/videos/10158529669770436/
到今日都仲有野未比人發現到lm

咩日子尋日

https://www.gamespot.com/articles/zelda-breath-of-the-wild-how-to-ride-a-guardian/1100-6449125/
係喇叻啦叻啦得你看透世事

你真心左啦柒頭皮

試咗 假㗎

係呀 我知呀 我提佢4月1日咩日子
個撚屌S_Roberto仲串鳩我看透世事添
岩岩打完3隻聖獸

夠啦
岩岩好1萬

寧願打怪賺錢都唔想玩雪球 好悶

一開始我都雪球
終於捱完 1萬就無再玩過

推雪球推到訓著

無玩過雪球
單靠打怪同佢礦工都買完屋加開大精靈
仲有一萬係身買箭

屌你老味 附近冇企既地方

游過去都執到,除非好深,咁就下次先

就係執唔到先想搵企位起冰試下
點知有人叫我起個冰黎企
有無巴打放zelda
大象迷官 最後象鼻果個terminal 點去
完全唔識
完全唔識

向高空發展
有冇人會lag?

有無 update game
火山同迷霧森林我之前都會lag
update 完有改善

琴日打火山LAG 左1 - 2 秒
1.1 完我覺得整體順左不過會大LAG
有冇人會lag?

有,update 完試過幾次打打下定格1-2秒
完全唔識

向高空發展

點上去 又唔可以爬 好難搞
完全唔識

向高空發展

完全唔識

向高空發展

唔好直接開估啦, 比下hints佢地會玩得開心D
完全唔識

你有地圖就一定過到
完全唔識

向高空發展

終於過到
其實d 位唔識過,我起碼會試2個鐘先會上youtube 睇人過
其實d 位唔識過,我起碼會試2個鐘先會上youtube 睇人過

我試一個鐘就會上youtube睇hint

我堅持唔睇攻略,宜家淨係打左雀仔同大象, 之前我見有巴打post張相玩放波入洞個試練我都係自己諗計過 真係好好玩

顯示血量

我堅持唔睇攻略,宜家淨係打左雀仔同大象, 之前我見有巴打post張相玩放波入洞個試練我都係自己諗計過 真係好好玩

解謎game睇hints真係會無癮
而且隻game無限死劇情, 唔識咪skip囉

顯示血量

屌你

今晚隻揪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞